Bigadiç'li Çocuklar Eğlenceye Doydu - Son Dakika
Güncel

Bigadiç'li Çocuklar Eğlenceye Doydu

Bigadiç\'li Çocuklar Eğlenceye Doydu

Bigadiç Belediyesi'nin 23 Nisan Haftası'nda çocuklar için hazırladığı "Bigadiç Belediyesi Çocuk Oyunları Şenliği"nde çocuklar doyasıya eğlendi

24.04.2013 13:48

Bigadiç Belediyesi Çocuk Oyunları Şenliği'nde çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı. Hasan Pekdemir Parkı'nda gerçekleştirilen şenliğe aileleriyle birlikte gelen çocuklar kendileri için kurulan birbirinden renkli ve eğlenceli oyun alanlarında doyasıya oynadı. Tüm gün süren şenlikte, çocuklar, kaydıraklarda kaydı, trambolinde zıpladı, su havuzlarında keyifli saatler geçirdi. Palyaçoların, sandalye kapmaca, yumurta taşıma, çuval yarışı, su taşıma, elma yeme oyunlarıyla çocukları eğlendirdiği şenlikte minikler, heyecanlı yarışmalarla ter döktü.

Şenlik boyunca, gönüllerince eğlenen çocuklara, vazgeçemedikleri yiyecekler olan pamuk şeker, Osmanlı macunu, meyve suyu, su ve patlamış mısır gün boyu ikram edildi. Çocuklar, şenlik alanında kendilerine verilen biletlerle oyunlardan ve ikramlardan ücretsiz yararlandı.

Başkan Göksel Çocukların Coşkusuna yayımladığı mesajla Ortak Oldu

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel çocukların şenliğine yurtdışında olduğundan dolayı yayımladığı, Sevgili çocuklar, sizin bayramınız olan 23 nisan'ı dolu dolu geçirmeniz için düzenlediğimiz Bigadiç Belediyesi Çocuk Oyunları Şenliğinde aranızda olamadığım için büyük üzüntü içerisindeyim. Sizler Ülkemizin Geleceği, Milletimizin Umudusunuz. Barış ve Kardeşlik içinde bir dünyanın kurulması siz çocuklarımızın eseri olacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun mesajı ile katılarak onların eğlencelerine ortak oldu.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'in yerine vekalet eden Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu Oyun alanlarını çocuklarla birlikte gezerek sohbet etti. Belediye Meclis Üyeleriyle şenliğin keyfini çıkaran çocuklar Ayhan Muslu ile bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Çocukların sevgisi karşısında, onlarla olmaktan keyif aldığını belirten Muslu, Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Göksel bizlere, bizi medeniyetimizle, kültürümüzle geleceğe taşıyacak olan çocuklarımızı sevmeli ve önemsemeliyiz dedi, bizlerde çocuklarımıza olması gereken ve her zaman duyduğumuz önemi ve sevgiyi vererek 23 Nisan coşkusunu çocuklarımızla birlikte yaşıyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç'li Çocuklar Eğlenceye Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement