Bilişim Devi Müşterileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bilişim Devi Müşterileriyle Buluştu

Bilişim Devi Müşterileriyle Buluştu

Giltaş ve Nebim'den bilişim teknolojisi semineri

07.06.2013 08:29

Giltaş ve Nebim ortaklığıyla düzenlenen 'Nebim V3 ERP' yazılımıyla ilgili yeniliklerin paylaşıldığı seminer İzmir Mövenpick Otel'de düzenlendi.

Seminerde, Nebim V3 ERP yazılımı ile; planlamadan satın almaya, üretimden sevkiyata, satıştan müşteri hizmetlerine kadar, tüm iş süreçlerinin işleyişi ile Nebim tarafından geliştirilen V3 ve Nebim Winner yenilikleri ele alındı. V3 programına yönelik araştırma ve geliştirme çalışmalarının paylaşıldığı seminerde, müşteri ve müşteri adaylarına V3 ile ilgili gelişmeler hakkında bilgiler aktarıldı. Nebim V3'ü tercih eden firmaların deneyimleri ve başarı öyküleri sunumlar eşliğinde katılımcılara izletildi.

Seminerin açılış konuşması Giltaş Yönetim Kurulu üyesi Feyzullah Oktay tarafından yapıldı. Oktay konuşmasına, Nebim V3 yazılımını tercih eden ve programın geliştirilmesine katkıda bulunan firmalara teşekkürlerini sunarak başladı. Oktay, "Giltaş olarak tüm çabalarımız müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek. Firmamız, İzmir'de mağazacılık anlamında dünyaya açılan şirketlerin yapılanması noktasında oldukça iyi durumda. Hizmet verdiğimiz sektörlerin ihtiyaçlarını yerinde belirleyerek sistem bütünleştirici bir yapıda çözümler sunuyoruz. Bunu yaparken de Nebim'in bize sağladığı platformu kullanıyoruz. Türkiye'de bilişim teknolojilerine 2005 yılından bu yana katkıda bulunuyor ve sürekli geliştirdiğimiz projelerle bu ivmeyi arttırıyoruz. Aldığımız onur ödülleriyle sorumluluğumuz daha da artıyor, projelerimize dört elle sarılıyoruz. Büyüyen ve bir arada çalışan bir kadroya sahibiz. Bu kadroyla müşterilerimize en iyi ve doğru hizmeti sunmaya devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Oktay'ın konuşmasının ardından Nebim Genel Koordinatörü Sedat Taşçı, Nebim V3'ü tercih eden firmaların deneyimleri ve başarı ökyüleriyle ilgili bilgiler aktardı. Firma röportaj videolarının katılımcılara izletildiği sunumda Taşçı, V3'ün 2011 Nisan ayındaki lansmanının öncesinde uyarlama faaliyetlerinin olduğu ve gelinen noktada 200'ü aşkın V3 projesi ile sektörde çok önemli bir noktaya gelindiği aktarıldı.

Seminerin sonunda Giltaş Yönetim Kurulu üyesi Feyzullah Oktay tarafından Nebim V3 yazılımını tercih eden bazı müşterilere plaket verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilişim Devi Müşterileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement