Bingöl'de Ceket Sallayarak Seçim Propagandası Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de Ceket Sallayarak Seçim Propagandası Yaptılar

Bingöl\'de Ceket Sallayarak Seçim Propagandası Yaptılar

5 yıl önceki yerel seçimlerde Şanlıurfa'da yaşanan ceket efsanesi şimdi de Bingöl'de yaşanıyor.

08.12.2013 09:40  Güncelleme: 09:47

Şanlıurfa'da 5 yıl önce yaşananların bir benzeri, bu kez de Bingöl'de tekrar ediyor. Yeniden aday gösterilmeyen AK Partili Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay partisinden istifa edip, SP'den aday oldu. Atalay taraftarları 'Ceket' sallayarak seçim propogandası başlattı.

CEKET EFSANESİ FAKIBABA İLE BAŞLADI

5 yıl önce de Şanlıurfa'da AKP'li Başkan Eşref Fakıbaba aday gösterilmeyince bağımız aday olmuş ve seçimi kazanmıştı. AK Partililer seçim öncesi Fakıbaba için "Şanlıurfa'da Başbakanın ceketini koysak kazanır" demiş ve Fakıbaba taraftarları da ellerinde ceketler ile seçim propogandası yapmıştı.

HAKAN FİDAN'I REFERANS GÖSTERDİ

AK Parti Bingöl'de Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörü Yücel Barakazi'yi aday göstermişti. Barakazi, adaylık başvuru belgesinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı referans gösterince tartışmalara yol açmıştı. Barakazi'nin aday yapılması üzerine AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay ile 13 yönetim kurulu üyesi de partiden ayrıldı.

"PARAŞÜTLE GELEN İNSANLAR"

Bu gelişmelerden sonra Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti'den istifa edip Saadet Partisine geçti ve bu partiden aday oldu. Atalay '"5 yılda verdiğim sözlerin yüzde 90'ını gerçekleştirdik. Yeniden göreve talibim" açıklaması yaptı ve yeni aday Barakazi için de, "Paraşütle gelen bazı insanlar, yeni paraşütçüleri de bu memlekete getirdi. Bingöl halkı dayatmalara karşı tavrını mertçe, delikanlıca ortaya koydu" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bingöl'de Ceket Sallayarak Seçim Propagandası Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement