Bir Başka Olur Kale'de Ramazan Eğlencesi - Son Dakika
Güncel

Bir Başka Olur Kale'de Ramazan Eğlencesi

Bir Başka Olur Kale\'de Ramazan Eğlencesi

Gebze Belediyesi Ramazan ayı boyunca Eskihisar Kalesi'nde bir dizi konser ve etkinlik düzenleyecek.

05.08.2011 13:57

Eskihisar Ramazan eğlencelerinde ilk olarak 7 Ağustos Pazar akşamı ünlü tarihçi Talha Uğurluel ve ekranların tanınmış simalarından Reha Yeprem Gebzelilerle Kale'de buluşacak

KALE'DE TARİH VE SOHBET AKŞAMI

Gebze'de Ramazan eğlencelerinin adresi Eskihisar Kalesi olacak. Ünlü sanatçıların ve ünü uluslar arası arenayı sarmış koroların konser vereceği Ağustos ayı boyunca Gebzeliler dolu dolu bir Ramazan geçirecek. 7-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Eskihisar Ramazan eğlencelerinde ilk olarak 7 Ağustos Pazar akşamı saat 22.00'de ünlü tarihçi Talha Uğurluel ve ekranların tanınmış simalarından Reha Yeprem Gebzelilerle Kale'de buluşacak. Osmanlı ve Türk İslam tarihine dair bilgilerini renkli anekdotlarla Gebzelilerle paylaşacak olan Talha Uğurluel'e seslendireceği şiirlerle Reha Yeprem eşlik edecek.

BOSNALI İLAHİ KOROSU GEBZE'DE

Etkinliklerin ikinci akşamında Bosna Hersek Sultan Fatih Mehmet Korosu Eskihisar Kalesi'nde konser verecek. Dünyanın 4 bir yanında verdiği konserlerle gönüllerde taht kuran Boşnak ilahi korosu 8 Ağustos Pazartesi günü saat 21.30'da Gebzelilerle buluşacak. 3 farklı milletin (Boşnak, Hırvat ve Sırp) çocuklarından oluşan Fatih Sultan Mehmet Korosu tarihi Eskihisar Kalesi'nde, Türkçe, Malayca, Boşnakça, Urduca ve Farsça ilahiler seslendirecek.

Talha: Tarihçi Talha Uğurluel ve ekranların tanınmış siması Reha Yeprem Gebzelilerle bir araya gelecek.

Koro: Boşnak ilahi korosu Sultan Fatih Mehmet Korosu 8 Ağustos Pazartesi günü saat 21.30'da Kale'de konser verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Başka Olur Kale'de Ramazan Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement