Bir Daha Silah Atılan Düğüne Gitmem - Son Dakika
Güncel

Bir Daha Silah Atılan Düğüne Gitmem

Bir Daha Silah Atılan Düğüne Gitmem

Düğününde havaya ateş açılması sonucu yaralanan damat, "Bundan sonra silah atılan düğünlere gitmem" dedi.

01.10.2011 10:46

Düğününde havaya ateş açılması sonucu 11 yaşındaki Enes Kaçar'ın öldüğü ve kendisinin de yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede konuşan damat Oğuzhan Özbek, "Bundan sonra silah atılan düğünlere gitmem" dedi.

Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesi'nin Çamlıca Köyü'ndeki düğününde havaya ateş açılması sonucu yaralanan damat Oğuzhan Özbek, hastaneden taburcu edilmeyi bekliyor. Yüksek İhtisas Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi ardından normal bir odaya alınan Özbek, silahları sevmediğini söyledi. Özbek, "Kimse düğünde silah atmasın, başka düğünler benim düğünüm gibi yarım kalmasın. Hastane yetkililerine ve doktorlarımıza teşekkür ediyorum, beni hayata döndürdüler" diye konuştu.

Hastanede tedavisi sırasında kendisini bir an yalnız bırakmayan eşi Seda Özbek ile birlikte, düğünlerinde havaya ateş açılması sonucu ölen 11 yaşındaki Enes Kaçar'a da çok üzüldeklerini belirten Oğuzhan Özbek, "Enes'e de çok üzüldük, Allah rahmet eylesin" dedi. Hastanede oğlunu ziyaret eden baba Fahrettin Özbek ise, bu tür olaylardan ders alınmadığından yakınarak, "3 gün sonra unutur, yine aynısını yaparız" diye konuştu. Bu arada düğün video kasetinde elinde tabanca ile görülen 64 yaşındaki Ahmet Bahar gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme de tutuklanarak Delice Cezaevi'ne konuldu.

Olay, geçen cumartesi günü Çamlıca köyünde, kız evine kına yakmaya gidildiği sırada havaya ateş açılması sonucu damat Oğuzhan Özbek ve 11 yaşındaki Enes Kaçar yaralanmış, Kaçar kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kurtarılmıştı. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Daha Silah Atılan Düğüne Gitmem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement