Bize Türk Milleti Denir, Türkiyeli Değil - Son Dakika
Güncel

Bize Türk Milleti Denir, Türkiyeli Değil

Bize Türk Milleti Denir, Türkiyeli Değil

Emekli Albay ve yazar Erdal Sarızeybek, Anadolu'nun doğuyla bağlantısının kesilmesine uğraşıldığını öne sürdü.

19.04.2012 09:42  Güncelleme: 10:02

Emekli Albay ve yazar Erdal Sarızeybek, tampon yönetimlerle, Kürt ve Ermeni meseleleriyle, Anadolu'nun doğuyla bağlantısının kesilmesine uğraşıldığını öne sürdü. Sarızeybek, " İsrail'in planı Müslüman kesimi parçalayıp, Yahudi yönetimlerine geçirip, İsrail'e bağlamasıdır" dedi.

Türkiye Gençlik Birliği'nin davetlisi olarak Kayseri'ye gelen emekli Albay ve yazar Erdal Sarızeybek, İl Kültür Müdürlüğü salonunda 'Büyük Ortadoğu Projesi ve Yeni Anayasa' konulu konferans verdi. Yoğun ilgi gösterilen konferansta Sarızeybek şunları şöyledi:

"Bu topraklara hakim olabilmek için güçlü olmak lazım. Biz güçlendik ve Selçuklu ile, Osmanlı ile bu topraklarda egemenliğimizi sürdürdük. Biz buradaki en son uygarlığız ve buradaki herşeyin sahibiyiz. Gücünüzü kaybederseniz, herşeyinizi kaybedersiniz."

'TÜRK MİLLETİ DENİR'

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk Milleti denildiğini belirten Sarızeybek, "Bize 'Türkiyelisiniz' diyorlar. Türkiyeli derseniz, Erciyes'teki koyun- kuzu da Türkiyeli'dir. Biz koyun kuzu değiliz" diye konuştu.

İSRAİL'İN PLANI

Tampon yönetimlerle, Kürt ve Ermeni meseleleriyle Anadolu'nun doğuyla bağlantısının kesilmesine uğraşıldığını öne süren Sarızeybek, "İsrail kurulduğu günden bu yana Müslüman devletlerle savaşıyor. İsrail'in planı Müslüman kesimi parçalayıp, Yahudi yönetimlerine geçirip, İsrail'e bağlamasıdır. Parçalanan devletlere Irak en büyük örnek. Bu planda ikinci ülke Suriye. Etnik köken, din başta olmak üzere 5'e bölecekler" dedi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bize Türk Milleti Denir, Türkiyeli Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement