"Bizim Ekip" ve "Yükselen Değerler" - Son Dakika
Güncel

"Bizim Ekip" ve "Yükselen Değerler"

"Bizim Ekip" ve "Yükselen Değerler"

"Bizim Ekip" ve "Yükselen Değerler" buluşmaları 15-21 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşti.

03.02.2012 09:01

"Bizim Ekip" ve "Yükselen Değerler" Antalya'da buluştu

Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları tarafından düzenlenen geleneksel "Bizim Ekip" ve "Yükselen Değerler" buluşmaları 15-21 Ocak tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşti.

Toplantılara, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 780 kişi katıldı.

İnşaat sektörünün, kendi kulvarlarındaki iki lider firması Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları tarafından düzenlenen "Yükselen Değerler" ve "Bizim Ekip" toplantıları 15-21 Ocak tarihleri arasında Antalya Rixos Lares Otel'de gerçekleşti. Her yıl düzenli olarak yapılan toplantılara bu yıl toplam 780 kişi katıldı. 15-18 Ocak'ta "Bizim Ekip" toplantısıyla başlayan organizasyon, 18-21 Ocak tarihinde düzenlenen "Yükselen Değerler" toplantısı ile son buldu.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen, Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları iş ortaklarının firmalarında çalışan yöneticilerin, satış temsilcilerinin ve mağaza yetkililerinin katıldığı "Bizim Ekip" toplantısı 15-18 Ocak tarihlerinde, Rixos Lares Hotel'de gerçekleştirildi. Her yıl, büyük bir heyecanla beklenen organizasyon kapsamında düzenlenen geleneksel futbol turnuvası bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Kütahya Seramik'in ve KYK Yapı Kimyasalları'nın faaliyet gösterdiği dokuz bölgenin rekabetine sahne olan turnuvayı, son iki yılın şampiyonu Antalya Bölge Takımı kazandı. 440 katılımcı ile gerçekleşen organizasyonun gala gecesinde Kütahya Seramik Yılın Satış Temsilcisi Ödülleri de sahiplerini buldu. Gece, Bülent Serttaş'ın konseri ile son buldu.

Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları iş ortaklarının katılımıyla 18-21 Ocak tarihlerinde gerçekleşen "Yükselen Değerler 2012'' buluşmasına bu yıl 340 kişi katıldı.

KYK Yapı Kimyasalları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kavukçuer ve Kütahya Seramik Fabrika Müdürü Celal Üstündağ'ın 2011 yılı genel değerlemeleri ile başlayan toplantı, Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Güral'ın katılımcılara yapmış olduğu konuşma ile devam etti.

Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral'ın 2012 ile ilgili görüşlerinden ve aile kavramından bahsettiği konuşması ise katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi. 2011 yılının başarılarla geçtiğini ve bunda herkesin katkısı olduğunu belirten Güral, eğitimin çok önemli olduğunu ve eğitim konusunda çalışanların desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca 2012 yılı ilgili öngörülerini katılımcılarla paylaştı. Nafi Güral konuşmasının sonunda eşi Gülsüm Güral'ı ve ailesinin diğer üyelerini sahneye davet ederek güçlü bir ailenin önemini bir kez daha vurguladı.

Sunuculuğunu ünlü spor spikeri Dilara Gönder'in yaptığı toplantının gala gecesinde, 2011 yılının satış değerlendirmeleri sonucu başarılı olan iş ortakları ödüllendirildi. Gece, ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın konseri ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bizim Ekip' ve 'Yükselen Değerler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement