Bodrum - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik´İ Kızdıran Soru - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik´İ Kızdıran Soru

Bodrum - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik´İ Kızdıran Soru

Kalalabık Arasındaki Köylülerden Ahmet Demir'in 'yoldan Başka Ne Yaptınız?' Sorusu Üzerine Çelik, 'bu Ülkekenin Tarihinde Yapılamayan İşlere İmza Attık. 'yoldan Başka Ne Yaptınız' Demek Vicdansızlıktır. Sen de İş Yoksa Ben Ne Yapayım Kardeşim' Diyerek, Tepki Gösterdi.

12.06.2010 17:15

Kalalabık arasındaki köylülerden Ahmet Demir'in ''Yoldan başka ne yaptınız?' sorusu üzerine Çelik, ''Bu ülkekenin tarihinde yapılamayan işlere imza attık. 'Yoldan başka ne yaptınız' demek vicdansızlıktır. Sen de iş yoksa ben ne yapayım kardeşim' diyerek, tepki gösterdi.

Köylülerden Ali Öztürk de, her gün şehit haberi almaktan bıktıklarını belirterek, ''Akan kanı durdurun. Bitsin bu acılar' demesi üzerine Çelik, 'Terörle mücadelede gerekirse sınır ötesi operasyonlar devam edecek. Ordunun ne ihtiyacı varsa, tank, uçak helikopter alınacak, bu mücadele sürdürülecek' dedi

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Muğla'nın Bodrum İlçesi, Güvercinlik Köyü'nde düzenlenen halk toplantısında, partisinin icraatlarını anlatırken, köylülerin sorularını üzerine zaman zaman sıkıntılı anlar yaşadı. Kalalabık arasındaki köylülerden Ahmet Demir'in ''Yoldan başka ne yaptınız?' sorusu üzerine Çelik, ''Bu ülkekenin tarihinde yapılamayan işlere imza attık. 'Yoldan başka ne yaptınız' demek vicdansızlıktır. Sen de iş yoksa ben ne yapayım kardeşim' diyerek, tepki gösterdi.

Partisinin Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini de yürüten AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Muğla ve ilçelerinde yapacağı halk toplantıları için dün (Cuma) saat 23.30 sıralarında Bodrum'a geldi. Geceyi beş yıldızlı Doria Otel'de geçiren Bakan Çelik, halk toplantılarının ilkini Güvercinlik Köyü'ndeki Çınaraltı Kahvehanesi'nde düzenledi. Burada 300 kişiye seslenen Çelik'e toplantıda partisinin Muğla Milletvekilleri Mehmet Nil Hıdır, Yüksel Özden, İl Başkanı Gültekin Akça, Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül ve Güvercinlik Köyü'nde yaşayan şarkıcı Adnan Şenses de eşlik etti. Çelik'i dinlemeye gelenler arasındaki türbanlı kadınların çokluğu dikkati çekti. Çelik, partisbini icraatlarından bahsederken, ' 'Türkiye'yi baştan sona duble yollarla donattık' demesi üzerine söz alan dinleyeciler arasındaki köylülerden Ahmet Demir, ''Yoldan başka ne yaptınız?' diye sordu. Önce soruyu duymazlıktan gelen Çelik, Demir'in ısrarla sorusunu tekrarlaması üzerine, ''Çok şey yaptık. Bu ülkekenin tarihinde yapılamayan işlere imza attık. 'Yoldan başka ne yaptınız' demek vicdansızlıktır. Sen de iş yoksa ben ne yapayım kardeşim' diyerek, tepki gösterdi. Bunu üzerine Demir, toplantıyı terketti.

''AKAN KANI DURDURUN'

Köylülerden Ali Öztürk de, her gün şehit haberi almaktan bıktıklarını belirterek, ''Akan kanı durdurun. Bitsin bu acılar' demesi üzerine Çelik, ''Bu ülke terörle mücadele için bugüne kadar 300 milyar dolar harcadı. Bir teröristin bu ülkeye bedeli ne yazık ki 15 milyon TL. Silahla gelen adama, çiçek veremezsiniz. 'Bu böyle devam etsin' diyemezsiniz. Terörle mücadelede gerekirse sınır ötesi operasyonlar devam edecek. Ordunun ne ihtiyacı varsa, tank, uçak helikopter alınacak, bu mücadele sürdürülecek. Bu arada kendini bilmez bazı kişiler, 'Açılım bir işe yaramadı' diyor. yok öyle, bu açılım işe yaradı, yarayacak. Bölge halkını teröriste teslim etmeyeceğiz, sorunlarını çözüp gönlünü mutlaka kazanacağız' diye konuştu.

Muhtar Mehmet Gereme ise köylerinin arıtma tesisinin dört yıldır yapılamadığı için atık suların denize aktığını aktardı. Bunun üzerine Çelik arıtma tesisi ile ilgili dosyayı alıp, projesi ve 500 bin TL'lik ödeneği hazır olan arıtma tesisinin bir an önce başlaması için Muğla Valisi Fatih Şahin'e telefon edip, ricada bulundu.

AKP Muğla Miletvekili Mehmet Nil Hıdır da Bodrum'da DSİ 'nin yaptığı yaklaşık 70 kilometrelik isale hattı ile Torba Kavşağı nedeniyle bozulan turistik yolların yapımı için Muğla İl Özel İdaresi'ne 6 milyon TL'lik kaynak aktarımı yapıldığı kaydederek, yaz sezonunu başında yaşanan sıkıntıların kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Çelik ve beraberindekiler toplantının ardından Muğla'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik´İ Kızdıran Soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement