Bodrum Semaları Uçurtmalarla Renklendi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Semaları Uçurtmalarla Renklendi

Bodrum Semaları Uçurtmalarla Renklendi

Uçurtma Festivali etkinliği Gümbet değirmenler mevkii'nde gerçekleştirildi.

14.05.2012 13:27

Bu yıl ilki gerçekleştirilen* "Ver Elini Bodrum" *Farkındalık kampanyası kapsamında; Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi ve Miyase Karlıova organizasyon'un işbirliği ile düzenlenen uçurtma Festivali etkinliği Gümbet değirmenler mevkii'nde gerçekleştirildi. Binlerce kişi etkinliğe katılarak çoluk çocuk eğlendiler. Engelli annelere çiçek verilmesi ve 3 büyük pastanın engelli anneleri ile kesilmesi ile devam eden etkinlikte, Prof. Dr Mim Kemal Öke'de çocuklar ile bir performans sergileyerek gösteriye renk kattı...

4.uluslararası Bodrum uçurtma festivali kapsamında halka açık bir çok ücretsiz etkinlik ve gösteriler yapıldı. Festival çerçevesinde uçurtma atölyesi, uçurtma yarışması, ikinci el eşyalar kermesi etkinliklerinin yanısıra; animasyon gösterileri,palyaçolar,balonlar, tahta bacak, dans gösterileri, çocuklara yüz boyama gibi sürpriz partiler de gerçekleştirildi. 4.Uluslararası Bodrum Uçurtma festivali ver elini bodrum" sloganı altında, İslamhaneleri Yahşi Engelliler Okul'u yararına düzenlendi. Etkinliğe İstanbul'dan Martı Kite Clüp üyesi uçurtmacılar geldi. Dev uçurtmalar Bodrum semalarında renkli görüntüler oluşturdu. Örümcek adam, kartanesi, ayı yoği, lahos balığı gibi dev uçurtmalarda şenliğe renk kattı. Organizaasyonu düzenleyen Miyase Karlıova "Biz bu festivaller ile insanları hem mutluluğu taşıyacağız hem de paylaşmanın ve iyiliğin yardım etmenin sevincini tadacağız.

Ayrıca engelliler haftası dolayısıyla bu festival kapsamında Turgutreis İslamhaneleri'nde yapımı için kampanya başlattığımız"engelliler iş edindirme ve uygulama atölyesi" için onarımını gerçekleştireceğiz" dedi. Festivale CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, AKP Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, CHP Bodrum İlçe Başkanı Okan Özsu, Yalıkavak Belediye Başkanı Nevcihan Özcan'ın yanı sıra siyaset dünyasından bir çok isim de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum Semaları Uçurtmalarla Renklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement