Bodrum Usta Kuaförler Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bodrum Usta Kuaförler Öğrencilerle Buluştu

Bodrum Usta Kuaförler Öğrencilerle Buluştu

Usta kuaförler öğrencilerle buluştuBODRUM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dünya Kuaförler Örgütü (CMC) Türkiye Temsilciliği'nin organize ettiği güzellik ve saç bakım eğitiminde, ustalarla buluşan öğrenciler, hem son teknikleri öğrendi hem de mankenler üzerinde bol bol pratik yaptı.

20.12.2016 17:13

Usta kuaförler öğrencilerle buluştu

BODRUM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dünya Kuaförler Örgütü (CMC) Türkiye Temsilciliği'nin organize ettiği güzellik ve saç bakım eğitiminde, ustalarla buluşan öğrenciler, hem son teknikleri öğrendi hem de mankenler üzerinde bol bol pratik yaptı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Dünya Kuaförler Örgütü (CMC) Türkiye Temsilciliği tarafından Bodrum Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğiyle, 90 öğrenciye saç bakım ve makyaj alanında eğitim verildi. 2 gün boyunca gerçekleşen eğitimlerde Dünya Kuaförler Örgütü Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan'ın da aralarında bulunduğu saç ve makyaj ustaları, Güzellik ve Saç Bakım Bölümü öğrencilerine eğitim verdi. Okulun Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitimlerde öğrenciler ve Bodrum Mesleki Eğitim Merkezi kursiyerleri, saç kesimi, topuz tarama, makyaj yapımı ve erkek saç kesimi inceliklerini ve gelişen teknikleri öğrendi.

Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik ve Saç Bakımı Bölümü öğretmeni ve usta öğretici Cevat Barın, "Okulumun Güzellik ve Saç Bakımı Bölümü 10 ve 11. Sınıf öğrencilerinin teknik ve bilgilerini arttırmaya yönelik bir eğitim çalışması hazırladık. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdik. Dünya Kuaförler Örgütü Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan ve ekibi, Bodrum'a gelerek bu eğitimde bize destek verdi. Bodrum Mesleki Eğitim Merkezi'ndeki kuaförlük bölümü öğrencilerinin katılımıyla, daha geniş bir kitleye ulaştık. Öğrenciler çok istekli, bilgilerini arttırma amacıyla faydalı olacağına inanıyoruz. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Eğitimlerin sonunda öğrenciler, öğrendiklerini sergileyecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Usta Kuaförler Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement