Brıtısh Sıde Yoğun Talep Üzerine Bağdat Caddesi'nde - Son Dakika
Güncel

Brıtısh Sıde Yoğun Talep Üzerine Bağdat Caddesi'nde

Brıtısh Sıde Yoğun Talep Üzerine Bağdat Caddesi\'nde

Bundan 7 yıl önce, British Council kurs bölümünü kapattığında büyük mirası British Side devralmıştı.

21.10.2013 11:08

Bundan 7 yıl önce, British Council kurs bölümünü kapattığında büyük mirası British Side devralmıştı. British Council'in yöneticileri ve eğitmenleri tarafından "kaliteli eğitimin adı" sloganıyla Beşiktaş'ta kurulan kurum, yoğun talep üzerine Anadolu yakasında yeni açılan Şaşkınbakkal şubesi ile de kursiyerlerine hizmet vermeye başladı.

Lisan eğitimi konusunda tartışmasız bir numara olan British Side, kalitesinden ödün vermeden büyümeye devam ediyor. İngilizce öğrenmenin artık bir zorunluluk olduğu günümüzde 7'den 70'e binlerce İstanbullu British Side'ın deneyimli eğitmen kadrosuna emanet...

Mesleğinin Duayeni İsimler British Side Çatısı Altında...

British Side'ın ingilizce öğrenmek için tek doğru adres olmasının en önemli sebebi, Cambridge Üniversitesi tarafından verilen ve her birinin uluslararası öğretmenlik yapabildiğini gösteren CELTA/ DELTA belgelerine sahip, anadili ingilizce olan ve alanında en az iki yıl tecrubeli yabancı eğitmen kadrosu. Böylece kurslara katılanlar birinci sınıf bir eğitimden geçme şansını yakalıyor.

Türkiye'de Quality English Üyesi Tek Kurum...

British Side'ı özel ve tercih edilen kurum yapan bir diğer özelliği ise yurtdışındaki itibarı... Yoğunlukla İngiltere'deki kaliteli okulları bünyesinde bulunduran ve bazı ülkelerde de belli kriterlerdeki dil okullarını tercih eden Quality English, Türkiye'den sadece British Side'ı üyeliğe kabul etti.

Avrupa'nın En Büyük Sınav Merkezi

İngilizce eğitimi ile ilgili her alanda yer alan British Side, Cambridge Üniversitesi sınavlarında Avrupa'nın en büyük merkezi olma onurunu da yaşıyor. Gerek British Side öğrencileri ve gerekse ingilizce eğitimlerini farklı kurumlarda alan bireyler, Cambridge ESOL sınavlarına girerek gelişimlerini ve seviyelerini uluslaraası düzeyde ve geçerlilikte belgeleme imkanı buluyorlar.

Yurtdışı Eğitim için Doğru Danışmanlık

British Side Yurtdışı eğitim departmanı, British Council'dan gelen tecrübesiyle doğru ve tarafsız bilgi vermeyi ve öğrencilerin güncel kaynaklara ulaşmalarını sağlamayı hedefliyor ve İngiltere'nin önde gelen Üniversite, Yüksek okul ve dil okullarının temsilciliğini de yapıyor. Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı Servisi, uzman kadrosuyla Beşiktaş, Şaşkınbakkal ve Ankara şubelerinde yurtdışı deneyimi yaşamak isteyenlere hizmet veriyor. Üstelik bu hizmet için British Side'ın kapısını çalanlar herhangi bir ücret de ödemiyor.

İşte böyle bir tabloda, gelen yoğun talep doğrultusunda British Side, yenilikçi eğitim anlayışıyla kapılarını Beşiktaş ve Ankara'nın ardında Anadolu yakasında ikamet eden ve İngilizce öğrenmek isteyen kursiyerlerine Şaşkınbakkal şubesi ile açtı. Hafta içi ve hafta sonu seçenekleriyle 7'den 70'e herkes ingilizce öğrensin diye...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Brıtısh Sıde Yoğun Talep Üzerine Bağdat Caddesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement