Bursa Büyükşehir Belediyespor'a Rusya'da Kuziyutkin Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor'a Rusya'da Kuziyutkin Sürprizi

Bursa Büyükşehir Belediyespor\'a Rusya\'da Kuziyutkin Sürprizi

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un 5000 seyirci kapasiteli Urolockha Salonu'nda yaptığı ilk çalışmayı Rus voleybolunun ünlü ismi Vladimir Kuziyutkin'de izledi, yeşil beyazlı takıma başarı diledi.

07.04.2015 17:06

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un 5000 seyirci kapasiteli Urolockha Salonu'nda yaptığı ilk çalışmayı Rus voleybolunun ünlü ismi Vladimir Kuziyutkin'de izledi, yeşil beyazlı takıma başarı diledi.

Bursa Büyükşehir'ün antrenörü Emin İmen, 1990 yılında Güneş Sigorta, A Milli Voleybol takımlarında Kuziyutkin'le birlikte çalıştığını, antrenörlük kariyerinde Kuziyutkin'in önemli yer uttuğunu ve Finlandiya'da Türkiye'ye Bahar Kupası Şampiyonluğunu yaşadıklarını söyledi.  Kuziyutkin, daha sonra takım kaptanı Seda Uslu Eryüz ile sohbet etti.

Bu arada Bursa Büyükşehir Belediyespor ile birlikte Rusya'ya gelen Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Voleybol takımının sorumlusu İnesse Korkmaz, Urolockha'nın orta oyuncusu İrina Zarajko ile biraraya gelerek hasret giderdi.

BÜYÜKŞEHİR İNANÇLI

Dünya Bayanlar Voleybolu'nda ekol olan takımlardan birisi olan ve sayısız şampiyonlukları bulunan Urulockha, maçı öncesinde CEV Challange Cup'ta şampiyon olacağına yürekten inanıyor. Ekaterinburg Salonu'nda yapılan ilk çalışma öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesporlu bayanlar, "Kupayı Bursa'da havaya kaldırırız" dedilyerd.

en son olarak Bulgaristan A Milli Takımı'nı çalıştıran - Ekaterinburgrusya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Belediyespor'a Rusya'da Kuziyutkin Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement