Bursa'daki Cinayetin Davası - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Cinayetin Davası

Bursa\'daki Cinayetin Davası

Merkez Nilüfer ilçesinde 6 Ekim 2012'de bir büfe işletmecisini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa 26 yıl 8 ay hapis cezası verildi

01.11.2013 11:43

Merkez Nilüfer ilçesinde, geçen yıl ekim ayında büfe işletmecisini silahla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, 26 yıl 8 ay hapisle cezalandırıldı.

Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Ubeyid Çakır (35) ile maktul Ahmet Girgin'in annesi Azize Girgin ve yakınları katıldı.

Son savunmasını yapan Çakır, olay nedeniyle pişman olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, Çakır'ın, "kasten adam öldürmek" ve "Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet" suçlarından 26 yıl 8 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde, 6 Ekim 2012'de, başka bir cinayet suçuyla ilgili hakkında yakalama kararı bulunan Ubeyid Çakır, arkadaşı A.A'nın yanına gelmiş, bu kişiler, büfe işleten 31 yaşındaki Ahmet Girgin'den otomobilini istemişti. Tartışma sırasında Çakır tarafından iki el ateş edilerek yaralanan Girgin, kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra kaçan ve polis ekiplerince İrfaniye köyünde bir zeytinlikte gözaltına alınan Çakır, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Cinayetin Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement