Bursa-Demet Akalın İkinci Kez Bursa'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bursa-Demet Akalın İkinci Kez Bursa'da Hayranlarıyla Buluştu

Bursa-Demet Akalın İkinci Kez Bursa\'da Hayranlarıyla Buluştu

Kış ve Turizm merkezi Uludağ'da düzenlenen en büyük gençlik festivali Winterfest 2016'da sahne alan ünlü pop sanatçısı Demet Akalın bir hafta içinde ikinci kez zirvede hayranlarıyla buluştu.

26.01.2016 07:19

Kış ve Turizm merkezi Uludağ'da düzenlenen en büyük gençlik festivali Winterfest 2016'da sahne alan ünlü pop sanatçısı Demet Akalın bir hafta içinde ikinci kez zirvede hayranlarıyla buluştu. Dinleyenlerine unutulmaz şarkılarını seslendiren Demet Akalın konser öncesi ise gazetecilerin sorularını cevapladı.

Uludağ'da düzenlenen en büyük gençlik festivali Winterfest 2016'da sahne alan ünlü pop sanatçısı Demet Akalın hayranlarıyla bir hafta içinde ikinci kez Uludağ'da buluştu. Sahneye özel orkestrası ve dört dansçı eşliğinde çıkan Demet Akalın konserini, yaklaşık bin 500 kişi izledi. Akalın, iki saati aşkı programı süresince, pop şarkıların yanı sıra, arabesk şarkıları da seslendirdi.

"SABAHA KADAR AĞLADIM"

Demet Akalın, konser öncesi basın mensuplarının sorularını da cevapladı.Kalp nakli bekleyen Zeynep Öykü Ertok için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ı arayarak yardım talebinde bulunan Akalın küçük Zeynep'in hayatını kaybetiiğini öğrenince sabaha kadar ağladığını belirtti. Akalın, " Baya takipteydik. Babayla bir kaç gün önce konuştuğumuzda, çok iç açıçı konuşmadı. O gün sabaha kadar ağla ağla canım çıktı. Onun içinde kötü oluyorum. Yarında cenazeye yetişmeye çalışacağım eğer yetişezsem mutlaka evine gideceğim" dedi.

"YARDIMLARLA İLGİLİ BEN HERKESTEN ÖNCE DAVRANDIM"

Kayseri'de eski eşine ayda 300 lira nafaka ödeyemeyince borcun faiziyle 3500 lira olmasıyla üç ay hapis cezasına çaptırılan kuru temizleyici Ahmet Eliaçık'ın borcunu Avukatı aracılığıyla borcunu üstlenen Demet Akalın bu konuya çok üzüldüğünü belirterek ? Ahmet ağabeyle konuştuk, nafaka davasında. O çıkmış evine gitmiş. Çocuklarla konuştuk. O güzel bir haberdi. Enteresan bir haftaydı. Yardımlarla ilgili ben herkesten önce davrandım. Öyle kendimi çok iyi hissediyorum. Kazandığım her paradan 'Demet Akalın' diye bir fon oluşturdum. Sosyal medyadan ilk yardım gelene yardım yapıyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa-Demet Akalın İkinci Kez Bursa'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement