Bursa Fotofest'ten Özhan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Bursa Fotofest'ten Özhan'a Teşekkür Plaketi

Bursa Fotofest\'ten Özhan\'a Teşekkür Plaketi

Özhan Marketler Zinciri, Türkiye'nin tek fotoğraf festivali olan 'Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali'ne desteklerinden dolayı teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

02.10.2012 08:14

Fotoğrafın renkli dünyası, kültür ve sanatın bir toplumun gelişiminde en önemli unsurlardan biri olduğu ilkesinden hareketle, Bursa'dan dünyaya Özhan Marketler Zinciri'nin desteğiyle sunuldu. Özhan Marketler Zinciri, Türkiye'nin tek fotoğraf festivali olan 'Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (Bursa FotoFest)'e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi ile onurlandırıldı. Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, Büyükşehir Beledi Başkanı Recep Altepe'nin elinden aldı.

"BURSA ÇEKMEYE DEĞER"

Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, çeşitli kültür ve sanat etkinliklerine destek vererek, Bursa'nın tanıtımına ve gelişimine katkı koyduklarını belirtti. Ayşen Yılmaz ise kültür ve sanata verdikleri önem çerçevesinde, "Bursa Çekmeye Değer" ana temasıyla her yıl fotoğraf yarışması düzenlediklerine de dikkat çekti. Bursa'nın birçok güzelliğini gün yüzüne çıkarmaya çalıştıklarını belirten Yılmaz, "Artık gelenekselleşen fotoğraf yarışmamızla, Bursa'nın ileride fotoğrafla anılan bir kent olma hedefinde her zaman fotoğraf severlerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Fotofest'ten Özhan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement