Bursaspor, Hazırlıklarını Avusturya'da Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor, Hazırlıklarını Avusturya'da Sürdürüyor

Bursaspor, Hazırlıklarını Avusturya\'da Sürdürüyor

Futbolcular ve Basın Mensupları Vederson'un Kaybolan Küpesini Aradı

12.07.2010 00:09

FUTBOLCULAR VE BASIN MENSUPLARI VEDERSON'UN KAYBOLAN KÜPESİNİ ARADI

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Tatzmannsdorf kasabasında sürdüren Bursaspor, bugün akşam saatlerinde antrenman yaptı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen idmana koşuyla başlayan Yeşil-beyazlı ekip, istasyon çalışmasının ardından gol vuruşu çalıştı. Gruplara ayrılan ekip, sağ ayak ve sol ayakla Ivankov, Harun ve Yavuz'un koruduğu kalelere gol atmaya çalıştı. Antrenmana, sakatlığı sona eren genç futbolcu Serdar Aziz katılırken, Insua ve Ergiç takımdan ayrı düz koşu yaparak idmanı tamamladılar. Sakatlığı süren Hüseyin Çimşir ise salonda çalıştı.

"GİYMEYİN ŞU KRAMPONLARI"

Antrenman sonunda yıldız futbolcu Volkan Şen, kramponlarını çıkararak ayağında yara olduğunu söyledi. Volkan'ın yanına gelen Sağlam, "Size düzgün krampon alın diyorum. Giymeyin şu kramponları. Ayaklarınız sizin hayatınız" dedi. Genç oyuncu ise, "Hocam anlaşmamız olduğu için giymek zorunda kalıyoruz. Ama ayaklarımız yara oldu" cevabını verdi.

MİNİK ESER'DEN TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ

Bursaspor'un bugünkü antrenmanını izlemek için gelen, Avusturya'da yaşayan Bursalı Vardar ailesinin en küçük ferdi 1 yaşındaki Eser Vardar'ın emeklemesi, futbolcuların ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın dikkatini üzerine topladı. Antrenman başında yıldız oyuncu Sercan Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile timsah yürüyüşü yapan Eser Vardar, antrenman sırasında ise ağabeyi Selim, ablası İrem ve futbolcu Kirita ile timsah yürüyüşü yaptı. Antrenman sonrası Eser'i kucağına alan ve ailesiyle görüşen Sağlam, "Bursaspor sevgisi bu işte. Bizi böyle seven, bize böyle ilgi duyan insanları mutlu etmek için yoğun çalısıyoruz. Allah inşallah mahçup etmez. Güzel sezon geçireceğimizi düşünüyorum ve inanıyorum. Çok güzel çalışıyoruz. Bizi sevenlerle beraber nice mutluluklar yaşayacağız" dedi.

FUTBOLCULAR VE BASIN MENSUPLARI VEDERSON'UN KAYBOLAN KÜPESİNİ ARADI

Öte yandan antrenmanda Ramazan Sal ile girdiği mücadelede küpesini düşüren Gökçek Vederson, çalışma sonunda yardımcı antrenör İbrahim Bakır, futbolcu arkadaşları ve basın mensuplarıyla kaybettiği küpesini aramaya başladı. Kız arkadaşının sevgililer günü hediyesi olduğunu ve kendisi için bu küpenin değerli olduğunu söyleyen Vederson, küpeyi bulana da istediği bir restoranda yemek ısmarlayacağını söyledi. Küpe, uzun arayışlara rağmen bulunamadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor, Hazırlıklarını Avusturya'da Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement