Büyük Reise Karadeniz Takası - Son Dakika
Güncel

Büyük Reise Karadeniz Takası

Büyük Reise Karadeniz Takası

Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden Kandıralı balıkçılar, kendisine el yapımı bir Karadeniz takası maketi hediye etti.

11.10.2012 11:18  Güncelleme: 11:14

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Cebeci Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Hüseyin Öz ile balıkçıları misafir etti. Kandıralı balıkçılar, Başkan Karaosmanoğlu'na üzerinde ''Büyük reis İbrahim Karaosmanoğlu''yazılı el yapımı taka maketi hediye etti.

KANDIRALI BALIKÇILAR ZİYARET

Yaklaşık iki ay önce kurulan Kandıra Cebeci Amatör Balıkçılar Derneği'nin başkanı Hüseyin Öz ile yönetiminde yer alan balıkçılar, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Öz ile balıkçılar, ziyaretin başında Başkan Karaosmanoğlu'na el yapımı bir Karadeniz takası maketi hediye etti. Balıkçılar, Büyükşehir'in Kandıra sahillerinde başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmaları için teşekkür etti.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Cebeci'de bulunan doğal kayık barınağıyla ilgili Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi veren dernek başkanı Öz ile Kandıralı balıkçılar, ilçenin Büyükşehir'den çok büyük hizmet aldığına değindi. Özellikle Namazgah Barajı'nın devreye girmesiyle birlikte sahil kesimlerinde su sıkıntısının sona ereceğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Kandıra deniziyle, turizmiyle, tarımıyla, kentiyle ve köyüyle cazibe merkezi olacak'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyük Reise Karadeniz Takası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement