Büyükşehir Belediyespor Başarıları ile Dikkat Çekiyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyespor Başarıları ile Dikkat Çekiyor

Büyükşehir Belediyespor Başarıları ile Dikkat Çekiyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı, 25 takım arasında ikinci olarak Türkiye Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazandı.

22.10.2012 13:00

Konya Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı, Yıldızlar Grup Müsabakaları'nda 25 takım arasında ikinci olarak Türkiye Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazandı. Başarılı sporcu Yaşar Sami Gökbaba ise, Para-Taekwondo Milli Takımı'na seçildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar Grup Müsabakaları'nda ikinci oldu.

İzmir'de düzenlenen müsabakalara 20 şehirden 25 takım katılırken, Konya Belediyespor Kulübü sporcuları Hasan Atmaca, Mücahit Koyuncu ve Abdullah Uysal 5 takımla mücadele etti.

Müsabakalarda Konya'yı ve kulübü başarıyla temsil eden genç sporcular, 25 takım arasında 2. olarak 2013 yılında yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.

GÖKBABA MİLLİ TAKIM'A SEÇİLDİ

Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün 2 dünya üçüncülüğü de bulunan başarılı sporcusu Yaşar Sami Gökbaba, Ankara'da yapılan Para-Taekwondo Şampiyonası'nda başarıları ve tecrübesiyle Milli Takım'a seçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyespor Başarıları ile Dikkat Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement