Büyükşehir Belediyespor'un Engelli Sporcusu Milli Takımda - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyespor'un Engelli Sporcusu Milli Takımda

Büyükşehir Belediyespor\'un Engelli Sporcusu Milli Takımda

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün görme engelli sporcusu Öznur Yılmazer, Denizli'de düzenlenen Türkiye Görme Engelliler yarışmasında 200 ve 400 metre kategorilerinde şampiyon oldu.

17.04.2015 09:15  Güncelleme: 09:17

Nisan ayının başında Denizli'de milli takımlar seçmelerine 240 sporcu katıldı. Daha önce de milli sporcu olan görme engelli atlet Öznur Yılmazer, elde ettiği derecelerle milli takımlara seçildi. Şimdi 8–18 Mayıs'ta Güney Kore'de yapılacak olan Görme Engelliler Dünya Oyunları'nda Türkiye'yi ve Gaziantep'i temsil edecek olan Yılmazer, antrenörü nezaretinde bu yarışmalara hazırlanıyor.

4 yıldır spor yaptığını, son 2,5 yıldan buyana da atletizm yaptığını ifade eden başarılı sporcu Yılmazer, hedefinin Güney Kore'de ilk 3'e girmek olduğunu söyledi.

OSMAN TOPRAK'I ZİYARET ETTİ

Başarılı sporcu Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak'ı da ziyaret ederek destek istedi. Türkiye ve dünya şampiyonluklarında Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek için çalıştığını ifade eden Yılmazer, çalışmasının karşılığını almak istediğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyespor'un Engelli Sporcusu Milli Takımda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement