Büyükşehir'in Lig Şöleni Tüm Hızıyla Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Lig Şöleni Tüm Hızıyla Sürüyor

Büyükşehir\'in Lig Şöleni Tüm Hızıyla Sürüyor

Atletizm, Masa Tenisi ve Satranç branşlarındaki mücadelelere öğrenciler takım halinde katılıyor.

26.03.2013 14:07

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ilköğretim okulları arasında, atletizm, masa tenisi ve satranç branşlarında başlattığı Lig Şöleni tüm hızıyla sürüyor. Atletizm ile başlayan lig turu Masa Tenisi ve Satranç branşlarındaki müsabakalarla devam etti. Lig Şöleni 30 Nisan Salı gününe kadar devam edecek.

ATLETİZM FİNALİ KOCAELİ ATLETİZM PİSTİ'NDE YAPILACAK

Lig Şölenine okullar takım halinde katılıyor. Lig maratonu 12 Mart Salı günü Atletizm Branşının ilk etabı ile start aldı. 40 okuldan 120 öğrencinin katıldığı ve Gebze'de gerçekleştirilen ligin ikinci etabı ise geçtiğimiz hafta Kocaeli Atletizm Pisti'nde yapıldı. Müsabakalarda 100, 200, 800 ile 400 metre bayrak yarışlarının yanı sıra gülle ve uzun atlama dallarında mücadele verildi. Bu etapta dereceye giren öğrenciler 11 Nisan Perşembe günü Kocaeli Atletizm Pisti'nde yapılacak final müsabakalarında okulları için yarışacak. Öğrenciler her bir kategoride kendi yaş grupları arasında değerlendirilecek ve ilk üçe girenler finallere gelmeye hak kazanacak.

MASA TENİSİ LİG FİNALİ 30 NİSAN'DA

Lig Şöleni'nin diğer bir branşı olan Masa Tenisi ise Gebze Spor Salonu'nda yapıldı. Lige 21 okuldan erkeklerde 7, kızlarda tek grupta 7 takım katıldı. Gruplarında birinci olanlar Masa Tenisi Ligi finallerine katılmaya hak kazandı. Masa Tenisi Lig Finali 30 Nisan Salı günü Derince Spor Salonu'nda yapılacak. Lige 1999-2000-2001 doğumlu öğrenciler katılıyor.

SATRANÇ LİGİ BAŞLADI.

Liglerin son etabı olan Satranç branşındaki mücadeleler ise Hasan Gemici Spor Salonu'nda başladı. 2003-2004-2005-2006 doğumlu öğrencilerin mücadele verdiği lige 27 okul takımı katıldı. Ligde ayrıca Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri de yer aldı. Ligin Gebze etabı 2-3 Nisan tarihlerinde Gebze Spor Salonu'nda yapılacak. Ligin final mücadeleleri ise 25-26 Nisan tarihlerinde Hasan Gemici Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Lig Şöleni Tüm Hızıyla Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement