Büyükşehir Zirveye Yürüyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Zirveye Yürüyor

Büyükşehir Zirveye Yürüyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı Vestel Venüs Sultanlar Ligi 9. Haftasında konuk ettiği Halkbank'ı 3-1 mağlup etmeyi başararak ligde lider Vakıfbank'ın ardından ikinci sıraya yerleşti.

12.12.2016 16:30

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmada ilk seti 25-12 ile rahat bir şekilde yeşil-beyazlılar kazandı. İkinci sette Dora ve Joychina'nın sert smaçları Halkbank'ın bloğundan dönünce ikinci setin kazananı 25-20 ile Halkbank oldu. (1-1)

Maçın üçüncü setinde de rakibin file önündeki sert defansı ve agresif oyunu ile karşılaşınca devreye yeşil-beyazlı taraftarlar girdi. Uzun süre geride götürdüğü karşılaşmayı taraftarının yoğun desteği ile önce uzatmaya götüren Bursa ekibi bu seti de 29-27 kazanarak maçta skoru 2-1'e getirdi.

Maçın son setinde de yeşil-beyazlılar ilk bölümde geriye düşse de Macar oyuncusu Dora'nın etkili servisleriyle oyunu lehine çevirdi ve seti alarak maçı da 3-1 kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Büyükşehir'in sultanları 22 puanla lider Vakıfbank'ın ardından ikinci sıraya yerleşerek Çarşamba günü Romanya'nın Stiinta Bacau takımı ile oynayacağı CEV Challenge Kupası 1.tur ilk maçı öncesi moral buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Zirveye Yürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement