Büyükşehirli Cem, Avrupa Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirli Cem, Avrupa Şampiyonu Oldu

Büyükşehirli Cem, Avrupa Şampiyonu Oldu

Cem Kahraman Atina'da yapılan Ümitler Avrupa şampiyonasında altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

18.06.2012 11:59

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un milli Tekvandocusu Cem Kahraman Atina'da yapılan Ümitler Avrupa şampiyonasında altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başarılı çıkışını sürdürüyor. 30 branşta faaliyetlerini sürdüren mavi beyazlılar, adeta Dünya ve Avrupa'daki madalya ve kupalara ambargo koydu. Bu sezon bir çok Uluslara arası şampiyonalarda Avrupa ve Dünya şampiyonluğu kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü son olarak Tekvando da Cem Kahraman ile güldü.

YUNANİSTAN'DA YAPILDI

Avrupa Tekvando Birliği (ETU) tarafından Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen  Ümitler Avrupa Tekvando şampiyonasında milli tekvandocular 2 Altın, 2 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazandı. Şampiyonaya 63 kiloda katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un milli tekvandocusu Cem Kahraman ülkemize altın madalya kazandıran iki simden biri oldu.

MOLDAVA'LI YI YENDİ

Mavi beyazlı tekvandocu Cem Kahraman, ilk turda Güney Kıbrıslı Pilavakis Ioannis'i 13-4, ikinci turda ise Belarus Shrubau Klim'i 5-2 yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Portekizli Silva, Mario'yu 3-2, yarı finalde Hırvat Razic, Deni Andrun'u 10-5 yenen milli tekvandocu adını finale yazdırdı. Finalde Moldovalı, Rotaru Andrei'le karşılaşan Kahraman Moldovalı tekvandocuyu da 17-14 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

2012'DA AVRUPA 15 DERECE

Geçtiğimiz aylarda yapılan Büyük Bayanlar Avrupa şampiyonasında ise Hatice Kübra Yangın Avrupa şampiyonu olmuştu.Mavi beyazlılar bu yıl Tekvando'da Cem Kahraman'ın kazandığı şampiyonlukla Tekvando branşında ikinci kez Avrupa şampiyonluğunu müzesine götürdü.2012 yılında mavi beyazlılar toplam sekiz Avrupa Şampiyonluğu,dört Avrupa ikinciliği,üç Avrupa üçüncülüğü kazanarak Avrupa'da toplamda 15 derece elde ederek büyük bir başarı sağladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirli Cem, Avrupa Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement