Çanakkale'de Preveze Deniz Zaferinin 476. Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Preveze Deniz Zaferinin 476. Yıl Dönümü Kutlandı

Çanakkale\'de Preveze Deniz Zaferinin 476. Yıl Dönümü Kutlandı

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı, Preveze Deniz Zaferinin 476. yıl dönümü ile Deniz Kuvvetleri Günü için tören düzenledi.

27.09.2014 13:10  Güncelleme: 13:25

Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı, Preveze Deniz Zaferi'nin 476'ncı yıl dönümü ile Deniz Kuvvetleri Günü için tören düzenledi.

Preveze Deniz Zaferi'nin 476'ncı yıl dönümü ile Deniz Kuvvetleri Günü için Nara Burnu'ndaki Barbaros Şehitliği'nde düzenlenen törene Vali Vekili Cezmi Batuk, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Nihat Doğan, Belediye Başkanı Vekili Ali Sürücü, Avustralya Çanakkale Konsolosu Nicholas Sergi, daire müdürleri ve askerler katıldı. Protokolün şehitlikteki anıta çelenk sunmasının ardından şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada bir manga asker saygı atışı yaparken törene katılanlar askeri bando eşliğinde İstiklal Marşı'nı okudu.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu'nun günün önemine ilişkin mesajının okunmasının ardından tören Vali Vekili Cezmi Batuk'un şehitlik defterini imzalamasıyla son buldu. Protokol üyeleri daha sonra Barbaros Şehitliğini gezdi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Preveze Deniz Zaferinin 476. Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement