Çanakkale'de Sağanak Yağış Etkili Oluyor ) - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Sağanak Yağış Etkili Oluyor )

Çanakkale\'de Sağanak Yağış Etkili Oluyor )

Çanakkale'de etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiliyor.

26.01.2013 13:55

Çanakkale'de etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiliyor. Kentte bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir tır devrildi.

Çanakkale'de geceden beri etkili olan yağmur nedeniyle metrekareye 11.8 kilogram yağış düştü. Özellikle Ezine, Bayramiç ve Ayvacık ilçelerinde de etkili olan yağışlar bazı tarım arazilerini sular altında bıraktı, derelerin su seviyelerini yükseltti. Kent merkezinde ise cadde ve sokaklarda su birikintileri meydana geldi.

Yağış nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası da meydana gelirken, Çanakkale-Bursa karayolunun 17. kilometresinde bir tır devrildi. Çanakkale'den Lapseki istikametine seyreden Orhan Başar yönetimindeki 15 FR 372 plakalı zeytin yüklü tır, Yapıldak köyü yakınlarında sürücünün kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Çift şeritli yolun tek şeridi kullanılamaz hale gelirken, sürücü Başar kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Orhan Başar 112 ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi ardından tedavisi için Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yarın (Pazar) öğle saatlerine kadar sürecek yağışlar, akşam sulu kara dönecek. Bu arada her yağmur sonrasında olduğu gibi boğazın derelerle buluştuğu bölgelerde denizin rengi çamur rengini aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Sağanak Yağış Etkili Oluyor ) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement