Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü SBS Ankara Birincisi'ni Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü SBS Ankara Birincisi'ni Ağırladı

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü SBS Ankara Birincisi\'ni Ağırladı

Çankaya Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan, 2013 yılı Seviye Belirleme Sınavı'nda tüm sorulara doğru cevap vererek Ankara 1.si ve Türkiye 41.si olan Alperen Oktay Şahin'i ailesiyle birlikte makamında kabul etti.

13.09.2013 11:23

Çankaya Milli Eğitim Müdürü Haluk Saydan, 2013 yılı Seviye Belirleme Sınavı'nda tüm sorulara doğru cevap vererek Ankara 1.si ve Türkiye 41.si olan İlçemiz Öğretmen Necla Kızılbağ Ortaokulu öğrencisi Alperen Oktay Şahin'i ailesiyle birlikte makamında kabul etti.

11 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşen kabulde; öğretmen Mükerrem Latifi, Okul Müdürü Metin Sevişoğlu, ilçe şube müdürleri Şerafettin Delialioğlu ve Erhan Ölekli hazır bulundular.

Alperen Oktay Şahin'i başarısından dolayı kutlayan Haluk Saydan, öğrencimizin elde ettiği bu önemli başarıyla ailesinin, okulunun ve Çankaya İlçesi'nin gururu olduğunu ifade etti.

Haluk Saydan, kabul sırasında yaptığı konuşmada; düzenli çalışmanın beraberinde başarıyı da getirdiğine dikkat çekerek, eğitimde başarısını her seviyede ve her alanda kanıtlamış olan ilçemizde; bu başarıların artarak gerçekleşmesi adına emek sarfeden okul yöneticilerine, öğretmenlere, velilere ve Çankayalı öğrencilere teşekkür etti

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü SBS Ankara Birincisi'ni Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement