Celaliye'de Sağlık Atağı - Son Dakika
Güncel

Celaliye'de Sağlık Atağı

Celaliye\'de Sağlık Atağı

Büyükçekmece Belediyesi'nin Celaliye'de başlattığı sağlık atağında önemli yol kat edildi.112 Acil Servis çevresinde bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü, Sağlık Ocağı inşaatının çatısını yerleştirdi.

31.10.2013 10:48

Büyükçekmece Belediyesi'nin Celaliye'de başlattığı sağlık atağında önemli yol kat edildi. 112 Acil Servis çevresinde bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü, Sağlık Ocağı inşaatının çatısını yerleştirdi.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'den gelen talimat doğrultusunda Celaliye'deki sağlık merkezlerinde çalışma başlatan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 112 Acil Servis içerisindeki ve çevresindeki tamirat işlerini tamamladı. Merkez içerisinde boya badana işlerini yapan ekipler, yapının çevresindeki kil taşlarını da yeniledi. Çevre düzenleme çalışmasını tamamlayan ekipler, yapımı devam eden belediye hizmet binasına yoğunlaştı.

Celaliye'nin iç kısmında yapımı devam eden belediye hizmet binası, vatandaşlardan gelen talep üzerine bir sağlık merkezine dönüştürülmesi için hazırlanıyor. Kaba inşaatın büyük kısmının tamamlandığı sağlık merkezinin son olarak üstü kapatıldı. Kış şartlarında inşaatın devam etmesi için üzeri kapatılan merkez inşaatının kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nin hizmet sınırları içerisinde kalan her bölgede vatandaşlara yeni hizmet binaları kazandırmak üzere çalışmaların devam ettiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şöyle konuştu:

"Yatırım yapmadan önce vatandaşlarla bir araya gelip, bölgenin eksikliklerini belirliyoruz. Gelen talepleri de değerlendirerek çalışma başlatıyoruz. Celaliyeli hemşehrilerim sağlık merkezi yokluğundan şikayet etmişlerdi. Biz de bu doğrultuda belediyeye ait bir hizmet binası yaparak burayı sağlık merkezine dönüştürmeye karar verdik. Bir yandan da mevcut sağlık merkezinin tamiratını tamamladık. Bundan sonra da gelen talepler çerçevesinde vatandaşlara yeni hizmet binaları kazandırmaya devam edeceğiz." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Celaliye'de Sağlık Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement