Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara sosyal medyayı yasakladı - Son Dakika
Spor

Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara sosyal medyayı yasakladı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Konyaspor ile deplasmanda oynanacak şampiyonluk maçı öncesinde takımdaki motivasyonu üst seviyeye çıkarmak için yoğun mesai harcıyor. Futbolcularla toplantı yapan Buruk, öğrencilerine Fenerbahçe'nin Rams Park'taki coşkusunu gösteren 15 dakikalık bir video izletti ve hiç konuşmadan toplantıyı bitirdi. Deneyimli teknik adam, takımından olumsuz yorumlardan etkilenmemeleri için sosyal medyadan uzak durmalarını da istedi.

24.05.2024 12:42  Güncelleme: 12:58

Rams Park'ta şampiyonluk yarışındaki ezeli Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olarak şampiyonluğu son haftaya bırakan Galatasaray, bir yandan derbinin kötü izlerini silmeye çalışırken, bir yandan da Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı şampiyonluk maçına hazırlanıyor. Fenerbahçe mağlubiyetinin düşük enerji ve konsantrasyon sebebiyle yaşandığını düşünen sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, Florya'daki motivasyon ve odaklanmayı en üst seviyeye çekmek için çalışmalar yapıyor.

TOPLANTIDA HİÇ KONUŞMADI

Tecrübeli teknik adam, önceki gün çok çarpıcı bir uygulamada bulundu. Buruk'un tüm takımı video analiz odasında topladığı ve burada Fenerbahçe'nin Rams Park'taki coşkusunu gösteren 15 dakikalık bir görüntü izlettiği belirlendi. Alınan bilgilere göre Okan Buruk, toplantı sırasında hiç konuşmadı ve izletilen videonun ardından da odadan dışarıya çıktı.

Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara yasak getirdi

"SOSYAL MEDYADAN UZAK DURUN"

Bir başka bilgiye göre ise Buruk, öğrencilerinden sosyal medyadan uzak durmalarını istedi. 50 yaşındaki çalıştırıcının şampiyonluk maçı öncesinde sarı-kırmızılı futbolcuları yazılan olumsuz yorumların etkilerinden korumak istediği için böyle bir kısıtlama getirdiği öğrenildi.

Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara yasak getirdi
Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara sosyal medyayı yasakladı

Son Dakika Spor Şampiyonluk için bunu da yaptı! Okan Buruk, futbolculara sosyal medyayı yasakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ferhat Baran: Adamın kalbi güzel.Kötü oynasakta şampiyonluk garantisi var 28 17 Yanıtla
  • Selim Kayisi: Yengenin yeni sosyal medya adresi yeter. 15 10 Yanıtla
  • Murat Dogan: bir galatasarylı olarak fenerin sevincini anlıyorum bu duruma getiren Galatasaraylı futbulcuardır bu kadar ruhsuz oynayan bir takım daha seyretmedim 1şut dahi atmadan maç bitti. konya maçında süpriz çıkabilr. maçlar bitmeden nasıl şampiyon ilan ediyorlar onuda anlamış değilim 15 1 Yanıtla
  • Ercan Karatas: İyi iyi izletmiş bizim fenomen taraftaramızı :) 8 2 Yanıtla
  • Ergül Çiftçi: Okan evladım senin gözlerinden öpüyorum adam gibi adamsın 1 2 Yanıtla
  • Hasan Arguner: F.B istanbulspora puan kaybetsin dua edin yoksa konya sizi yenecek...fb puan kaybederse ozaman şampiyonsunuz konya 2_1 biter fb 1-1ama fb yenerse iş zor yazın bunu kenara... 1 0 Yanıtla

Advertisement