Cemal Ergün Caddesi'ne Yeşil Kuşak - Son Dakika
Güncel

Cemal Ergün Caddesi'ne Yeşil Kuşak

Cemal Ergün Caddesi\'ne Yeşil Kuşak

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cemal Ergün Caddesi'nde devam eden kaldırım ve bordür yenileme çalışmalarını inceledi.

04.12.2013 15:46

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Uncubozköy Mahallesi'ni ziyaret ederek, Cemal Ergün Caddesi'nde devam eden kaldırım ve bordür yenileme çalışmalarını inceledi. Başkan Ergün, yapılan hizmetlerle farklı bir görünüme kavuşacak olan Cemal Ergün Caddesi'nin, son olarak yeşillendirme çalışması yapılacağını söyledi.

Manisa Belediyesi'nin Uncubozköy Mahallesi Cemal Ergün Caddesi'nde devam eden yenileneme çalışmalarını Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil ve Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Köroğlu ve Sezai Gürcan, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Nazmi Biçen, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Eryılmaz ile birlikte inceledi. Uncubozköy Mahallesi'nin en önemli caddesi Cemal Ergün Caddesi'nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ergün," Belediye ekiplerimizin kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından yeşil kuşak ile ana caddeyi modern bir görünüme kavuşturacağız. Çok kısa sürede çiçek ekimleri yapılarak, caddeyi hareketlendirmiş olacağız" dedi. Başkan Ergün, ziyarette cadde esnafı ile de sohbet etme fırsatı buldu. Esnaf ve cadde halkı yapılan hizmetten dolayı mutlu olduklarını, çalışmaların tamamlanmasının ardından caddenin hem görüntü hem de kullanış bakımından oldukça değişeceğini belirterek, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Başkan Ergün, Uncubozköy Mahallesi ziyareti sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları da kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cemal Ergün Caddesi'ne Yeşil Kuşak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement