"Chicco Bebek Sağlığı Merkezi" Projesi - Son Dakika
Güncel

"Chicco Bebek Sağlığı Merkezi" Projesi

"Chicco Bebek Sağlığı Merkezi" Projesi

Chicco ile Türkiye'nin en büyük online sağlık platformu Doktorsitesi.com anne-babalara özel yeni bir proje başlattı.

13.02.2012 13:53

Chicco ve www.doktorsitesi.com işbirliği ile 9 Şubat tarihinde başlayarak 1 yıl devam edecek olan "Chicco Bebek Sağlığı Merkezi" Projesi hamilelik ve bebek sağlığıyla ilgili merak edilen sorulara ve dikkat edilmesi gereken konulara www.doktorsitesi.com tarafından uzman doktorların yanıtlarıyla hazırlanan videolar aracılığıyla anne-babalara destek olunması amaçlanıyor.

Özellikle hamileler ve 0-3 yaş arası çocuğu olan anne babaların hedeflendiği proje çerçevesinde yayınlanacak videolar ile; hamilelikte beslenme, spor , ilaç kullanımı, hamilelik süresince en sık yaşanan problemler gibi merak edilen tüm konulara yanıt veriliyor. Bunun yanı sıra bebeklerde bakım, beslenme, motor becerilerin gelisimi, hastalıklar konularında uzman doktorların paylaştıkları görüşlerle bilinçlendirme yapılacak.

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Nilgün Gökyayla ıle Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Yasemin Yakut'un yorumlarıyla hazırlanan videolar www.doktorsitesi.com 'da yayınlanacak. Videolarda verilen bilgilerin dışında aileler danışman doktorlara www.doktorsitesi.com üzerinden soru yöneltme şansına sahip olacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Chicco Bebek Sağlığı Merkezi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement