Eve geldiğinde eşinin katledildiğini gördü! Katil en yakınları çıktı - Son Dakika
Güncel

Eve geldiğinde eşinin katledildiğini gördü! Katil en yakınları çıktı

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kadının evinde boğazı kesilerek öldürülüp kolundaki bileziklerin gasbedilmesine ilişkin bu kişinin eşinin akrabası yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü, cinayeti gerçekleştiren şahsın, maktulenin eşinin halasının oğlu olduğunu ve 300 bin lira borcu olduğunu itiraf ettiğini açıkladı.

25.05.2024 02:27

Samsun'da eve eve gelen adam, eşinin boğazı kesilmiş cansız bedeniyle karşılaştı. Karısının bileziklerinin de çalındığını fark eden adamın ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, kısa sürede olayı aydınlattı. Katilin, aynı binada oturan akraba olduğu tespit edilirken cinayeti ise 300 bin liralık borç için işlediği öğrenildi.

EŞİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Olay, Atakum ilçesi Balaç Mahallesi 1040'ıncı sokaktaki sitenin 13'ncü katında meydana geldi. İddiaya göre, telefonla eşi Kader Yıldırım'a ulaşamayan F.Y. eve gitti. Kapıyı açan F.Y., 2 çocuk annesi eşini boğazı kesilmiş halde kanlar içerisinde buldu. F.Y.'nin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde Kader Yıldırım'ın yaşamını yitirdiği belirledi. Kadının cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna, eşi F.Y. ise ifadesi için emniyete götürüldü.

KOLUNDAKİ BİLEZİKLER ÇALINMIŞ

F.Y., ilk ifadesinde, eşinin kolundaki bileziklerin çalındığını söylerken Samsun Emniyet Müdürlüğünün tüm birimleri ve Asayiş Şube Müdürlüğünün tüm ekip ve personeli seferber edildi.

2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

KATİL AKRABASI ÇIKTI

4 saat süren geniş kapsamlı araştırmalar sonucu, cinayeti gerçekleştiren şahsın, aynı binanın 3'ncü katında oturan ve maktulenin eşinin halasının oğlu olan 32 yaşındaki M.I. olduğu tespit edildi.

300 BİN LİRALIK BORÇ İÇİN CİNAYET

M.I. yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şüpheli, 300 bin lira borcu olduğunu, kadının bileziklerini almak için cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Eve geldiğinde eşinin katledildiğini gördü! Katil en yakınları çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eve geldiğinde eşinin katledildiğini gördü! Katil en yakınları çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali tekeş: ALLAH rahmet eylesin 28 1 Yanıtla
  • Ömer Sancar: kısas gerek 19 1 Yanıtla
  • oguz ates: şeytan hiç boş durmuyor 11 0 Yanıtla

Advertisement