"Emeklilerin Aylıklarında da Artış Olması Lazım" - Son Dakika
Güncel

"Emeklilerin Aylıklarında da Artış Olması Lazım"

"Emeklilerin Aylıklarında da Artış Olması Lazım"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oran, "Gerçekten bir büyüme varsa, vatandaşın cebindeki parada da emeklilerin aylıklarında da artış olması lazım." dedi.

24.01.2014 19:44  Güncelleme: 20:00

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, "Dedikleri gibi gerçekten bir büyüme varsa, ekonomi büyüyorsa, vatandaşımızın cebindeki parada da emeklilerimizin aylıklarında da artış olması lazım" dedi.

Oran, Ulus Belediyesi'nin hizmet araçları ve yol düzenlemesi için gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, kendisi ve tüm milletvekillerinin ülkenin her köşesini gezerek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini, daha iyi hizmet almalarını sağlamak için çözüm üretmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

Bartın'ın "Karadeniz'in incisi" ve ülkenin önemli bir şehri olduğunu ancak ülkenin olduğu gibi Bartın ve Ulus ilçesinin de özellikle son 10 yıldır ilerleme kaydedemediğini belirten Oran, şöyle konuştu:

"Dedikleri gibi gerçekten bir büyüme varsa, ekonomi büyüyorsa, vatandaşımızın cebindeki parada da emeklilerimizin aylıklarında da artış olması lazım. Buraya gelirken hemen hemen her esnafı ziyaret etmeye çalıştım ve bugün buranın pazarı olmasına rağmen siftah yapamayan esnafımız var. Bu büyüme masalını nedense bizlere bir türlü yansımıyor. Bugün baktığımız zaman Her türlü engellemeye rağmen, her türlü ayırımcılığa rağmen Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, bu güzelim ilçemize hizmet getirmeye çalışıyor. Tabii ki sizlerin ona olan güveni ve katkısıyla tüm bunları gerçekleştiriyor."

Konuşmasında TBMM Genel Kurulu'ndaki kavgaya da değinen Oran, "Hukukun ve adaletin bağımsız olması lazım. Avrupa Birliği sürekli 'bir başbakana yakışmayacak hareketler yapıyorsun' şeklinde uyarılar yapıyor. 'HSYK'ya dokunma, hukuka müdahale etme, yasamaya müdahale etme' şeklindeki uyarılarla Türkiye sanki özürlü bir ülkeymiş gibi, problemli bir ülkeymiş gibi azar işiten bir ülke konumuna geldi. Erdoğan, Brüksel'de her şeye 'Evet efendim, tamam efendim, peki efendim' diyor. Baktığınız zaman bir demokrasi havarisi. Ama Türkiye'ye geldiği zaman da demokrasiyle uzaktan yakından alakası olmayan tavırlar sergiliyor" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Emeklilerin Aylıklarında da Artış Olması Lazım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement