Chp Hiç Boş Durmuyor - Son Dakika
Güncel

Chp Hiç Boş Durmuyor

Chp Hiç Boş Durmuyor

12 Eylül Tarihinin Yaklaştığı Ve Referandum Çekişmesinin Kendisini İyice Hissettirdiği Şu Günlerde CHP Gaziantep Teşkilatı Hiç Boş Durmuyor.

25.08.2010 17:47  Güncelleme: 17:51

Başta İl Başkanı Hasan Öztürkmen, Milletvekilleri Yaşar Ağyüz ve Akif Ekici olmak üzere il ve ilçe yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları pek çok değişik platformda yoğun bir çalışma temposu içerisindeler.

Hergün bir ilçe ve köylerini dolaşan CHPliler vatandaşlarla yüzyüze görüşerek neden "HAYIR" denmesi gerektiğini anlatıp aynı zamanda da kendilerine yöneltilen soruları yanıtlıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Oğuzeli, Yavuzeli, Araban ve köylerini ziyaret eden CHP heyetinin amacı referandum gününe kadar Gaziantep'in bütün ilçe ve köylerini dolaşarak ulaşmadık tek vatandaş bırakmamak.

Vatandaş Akplilerden Daha İyi Biliyor

Gittikleri her yerde büyük ilgi gördüklerini belirten CHP Gaziantep İl Başkanı Hasan Öztürkmen "Vatandaş bazılarının sandığı gibi referandum konusunda ilgisiz ve bilgisiz değil. Herşeyin farkındalar. Gittiğimiz yerlerde aldığımız sorular o kadar doğru ve mantıklı ki, hemşehrilerimizin pek çoğu Anayasa paketinin içeriğini ve yanlışlığını AKP'li idarecilerden daha iyi biliyor diyebilirim." dedi.

Yök'ü Ve Dokonulmazlıkları Niye Bize Sormuyorlar?

Öztürkmen sözlerini şöyle sürdürdü: "Vatandaşlarımız bize –AKP 12 Eylül ile hesaplaşıyorsa neden bu pakette YÖK ve DOKUNULMAZLIKLAR yok. Neden 12 Eylül darbesinin başımıza bela ettiği bu iki konuyu AKP bize sormuyor?- diyorlar. Bu soruların cevabını ise zaten biliyorlar. Halkımız herşeyi çok iyi biliyor.

Referandumda HAYIR denmesi gerektiğini ise herşeyden iyi biliyor. Ve büyük çoğunlukla HAYIR diyecek. Biz yine de son ana kadar gidebildiğimiz her yere gidip sorulara cevap vereceğiz. Anayasa değişikliği diye halka dayattıkları bu ucubenin halktan HAYIR alması için elimizden geleni yapacağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Chp Hiç Boş Durmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement