CHP'li Ali Akdemir: Kazanacağımı Düşünüyorum - Son Dakika
Güncel

CHP'li Ali Akdemir: Kazanacağımı Düşünüyorum

CHP\'li Ali Akdemir: Kazanacağımı Düşünüyorum

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ali Akdemir 2 buçuk yıldır hazırlandığını ve kazanacağını düşündüğünü söyledi.

10.11.2013 15:43  Güncelleme: 16:07

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akdemir "Kocaeli Büyükşehir aday adayım ben. Sosyal demokrat birisi olarak CHP'den adayım ve iki buçuk yıldır hazırlanıyorum. Kocaeli Büyükşehir Başkanlığını kazanacağımı düşünüyorum. Hakikaten genelde ve özelde AKP'nin temsilcisi olan Kocaeli Büyükşehir Başkanı'nın yerel öğretim konusunda çok büyük eksiklikleri olduğunu düşünüyorum. Toplumun kültürel, ekonomik ve sanatsal gelişmesine çok fazla ilgi duymuyorlar. Ancak sosyal demokratların ilgi duyacağı konular bunlar. Doğa'nın korunması ve işsizlik sorunu çözmek için mutlaka bir sosyal demokratik parti'ye ihtiyacımız var. Yeni bir hava, yeni bir anlayış ve yeni bir perspektif getireceğime inanıyorum" şeklinde konuştu.

İkinci kez Almanya'ya gelen Akdemir yakında bulunan Münih'deki NSU davasına gitme imkanı ile ilgili soruya, program yoğun oldu için maalesef katılamadığını söyledi. Akdemir, 'SPD milletvekilleri ile görüşme olanağım oldu ve üç yoğun günden sonra gerçekten geniş bilgiler ile buradan ayrılmış olacağım. Özellikle Türk sivil toplum kuruluşlarının çok aktif olduklarından dolayı büyük bir memnuniyet duydum' dedi.

Konferansa İstanbul Maltepe Üniversitesinden Prof. Dr. Mehmet Emin Özel ve İstanbul FSM Vakıf Üniversitesinden Prof. Dr. Latife Aktan Özel'de katıldı. Akdemir konferanstan sonra öğrenciler ile sohbet etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Ali Akdemir: Kazanacağımı Düşünüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement