CHP'li Başkan Bakan İle Seçim Otobüsünde - Son Dakika
Güncel

CHP'li Başkan Bakan İle Seçim Otobüsünde

CHP\'li Başkan Bakan İle Seçim Otobüsünde

Veysel Eroğlu, Koçbeyli Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Resul Yıldızhan ile vatandaşlara seslendi.

28.05.2011 23:02

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Çay İlçesi'ne bağlı Koçbeyli Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Resul Yıldızhan ile birlikte aynı otobüs üzerinden vatandaşlara seslendi. Bakan Eroğlu, CHP'li başkanın yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Seçim çalışmalarını memleketi Afyonkarahisar'da sürdüren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Çay İlçesi'ne bağlı belde belediyeleri ziyaretti etti. Bakan Eroğlu gezi programı kapsamında ilk olarak CHP'li Koçbeyli Beldesi'ni gezdi. Bakan Eroğlu yağmur altında ilçe girişinde karşıladı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Eroğlu, seçim otobüsünün yanında bekleyen çocuklara da oyuncak dağıttı. Çocuklar, Eroğlu'nun elinden oyuncakları kapmak için birbirileriyle yarıştı.

Bakan Eroğlu daha seçim otobüsünden Koçbeylilere seslendi. Bakan Eroğlu'na seçim otobüsünde Koçbeyli Belediye Başkanı CHP'li Resul Yıldızhan da eşlik etti. Hükümetin Afyonkarahisar'a yaptığı hizmetleri anlatan Bakan Eroğlu'nun konuşması sık sık "Başkan Resul Ak Parti'ye" diye sloganlarıyla kesildi. Bunun üzerine Bakan Eroğlu, "Şimdilik kendisi yanımızda. İşlemler sürüyor. Seçimden sonra o dediğiniz de olacak" diye vatandaşlara cevap verdi.

CHP'Lİ BAŞKANIN YANINDA KILIÇDAROĞLUNA YÜKLENDİ

Bakan Eroğlu CHP'li Belediye Başkanı Yıldızhan'ın yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklendi. Vatandaşların ilçeye "Sulama kanalı istiyoruz" sözleri üzerine Bakan Eroğlu, "Buraya CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da geldi. Neden ondan istemediniz? Çünkü biliyorsunuz ki Sayın Kılıçdaroğlu bu isğinizi yapamaz. Ama ben yaparım. Bu yüzden benden istiyorsunuz" diye konuştu. Bakan Eroğlu daha sonra Karamık Belediyesi'ni de ziyaret ederek Belediye Binası'nın açılışını yaptı. Açılıştan önce kurban kesmek isteyenlere de engel olan Eroğlu, "Bu hayvanı kesmeyelim. Onun yerine bir vakıf ya da belediyeye bağışlayalım? dedi. Bakan Eroğlu, daha sonra Akkonak, Karacaören, İnli ve Pazarağaç beldelerini de ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Başkan Bakan İle Seçim Otobüsünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement