Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi

Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi

Şanlıurfa'da 14 yaş altı çim hokeyi takımını taşıyan midibüsün şarampole yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden polis memuru Ali Polat için Diyarbakır'da İl Emniyet Müdürlüğünce taziye kuruldu İl Emniyet Müdürü Güven: "Bıraktığı eser gözü yaşlı, gönlü güzel o masum insanların duru gözyaşları oldu"

16.12.2013 16:07

Önceki gün 14 yaş altı Diyarbakır Emniyetspor Çim Hokeyi takımını taşıyan midibüsün Şanlıurfa'da şarampole yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden polis memuru Ali Polat (34) için Diyarbakır'da İl Emniyet Müdürlüğünce taziye kuruldu.

İl Emniyet Müdürlüğünce hayatını kaybeden polis memuru Polat için Hanililer yas evinde kurulan taziyeye Emniyet Müdürü Recep Güven, meslektaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Taziyeleri kabul eden Güven, meslektaşları ve vatandaşlar polis Polat için dua etti.

Emniyet Müdürü Güven, AA muhabirine, Ali Polat'ın polislikten ziyade hocalığıyla ön plana çıktığını ve çocuk yetiştirerek, topluma insan kazandırmak gibi büyük bir gayesinin olduğunu söyledi.

Polat'ın çim hokeyi takımının antrenörü olduğunu ifade eden Güven şöyle dedi:

"Polat lojmanda kalan çocuklara futbol eğitimi veriyordu. Amasya'daki özel bir turnuva öncesi Gaziantep'te düzenlenecek turnuvaya katılmak için yola çıkmışlardı. Otobüs yalpalayınca hemen yerinden kalkarak arkada oturan çocuklara seslenip 'çocuklar paniklemeyin' dedikten sonra dengesini kaybedip düşmüş. Araçta 30 kişi var. Ondan başka vefat eden yok. Çocuklara son dersi de o olmuş ve Rabbine gitmiş. Bıraktığı eser gözü yaşlı, gönlü güzel o masum insanların duru gözyaşları oldu. Öğrencilerinin anne ve babalarının cenaze törenine gelerek onu yolcu etmesi bizim için çok kıymetlidir. Adını yaşatmak için bir takım projeler geliştireceğiz. Taziye bittikten sonra adının yaşatılması için bir girişimimiz olacak."

Önceki gün 14 yaş altı Diyarbakır Emniyetspor Çim Hokeyi takımını taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu polis memuru Ali Polat hayatını kaybetmiş, 20 kişi yaralanmıştı. Kazada yaşamını yitiren polis Ali Polat için dün Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi bahçesinde uğurlama töreni düzenlenmişti. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement