"Çini" ve" Satranç" Kursu Açılıyor - Son Dakika
Güncel

"Çini" ve" Satranç" Kursu Açılıyor

"Çini" ve" Satranç" Kursu Açılıyor

Bugüne kadar üç defa açılan ve yoğun ilgi gören "Çini" ve" Satranç" kursu yetişkinlerimiz için tekrar açılacaktır.

04.01.2013 12:29

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi ile Bodrum Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü işbirliğinde açılan kurslara olan yoğun ilgi çalışmalarımızı her geçen gün arttırmaktadır.

Bugüne kadar üç defa açılan ve yoğun ilgi gören "Çini" ve" Satranç" kursu yetişkinlerimiz için tekrar açılacaktır.

Geleneksel Sanatların en güzel örneklerini kazandıran Çini Sanatı bugün yaşamımızda birçok obje üzerine uygulanabildiği gibi mimaride de kullanılmaktadır.

Kursiyerlerimiz tam donanımlı atölyelerimizde çini eserinin desenlemesinden fırınlanmasına kadar her şeyi rahatlıkla yapabilmektedirler.

Alanında uzman eğitmenimizle birlikte çini sanatını öğrenmek, el emeği göz nuru yaptığınız muhteşem çinilerinizi yaşam mekanlarınızda sevdiklerinizle paylaşmak isterseniz "Çini Sanatı" kursumuza, Satrancın saymakla bitmeyen faydaları, satranç oyununun her geçen yetişkinler arasında kullanımını arttırmaktadır. Satranç, görsel zekayı geliştirir, görsel hafızayı kamçılar, Özgüveni artırır ,bireyin kendisini daha iyi tanımasına olanak sağlar, bu sayede bireyin daha başarılı olabileceği yetenekleri gün ışığına çıkarmasını sağlar, özgüveni sayesinde kendi hakkında doğru kararlar verir ve daha neler neler.

Sizde kişisel ve toplumsal yaşamınızda bir adım önde olmak istiyorsanız , hafta içi saat : 08:00-17:00 arasında size uygun aşağıda yazılı programlardan birine kayıt için Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezine bekleriz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çini' ve' Satranç' Kursu Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement