Çomü İlahiyat Fakültesi'nde Ensar Kitapevi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Çomü İlahiyat Fakültesi'nde Ensar Kitapevi Açıldı

Çomü İlahiyat Fakültesi\'nde Ensar Kitapevi Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İlahiyat Fakültesi'ne Ensar Vakfı'nın önderliğinde 'Ensar Neşriyat Şubesi' adıyla bir kitapevi Ak Partililer ve Rektörün da katıldığı törenle açıldı.

23.03.2016 15:04

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İlahiyat Fakültesi'ne Ensar Vakfı'nın önderliğinde 'Ensar Neşriyat Şubesi' adıyla bir kitapevi Ak Partililer ve Rektörün da katıldığı törenle açıldı.

ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi'ndeki Ensar Vakfı'nın Ensar Neşriyat Şubesi açılış törenine, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ, Ensar Neşriyat Genel Müdürü Hüseyin Kader, Ensar Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Sebahattin Güner, idareciler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Ensar Vakfı Çanakkale Şube Başkanı Sebahattin Güner, Çanakkale'de şubeye ait 45 kişilik kız yurdu bulunduğunu, ancak bunun yetersiz olması nedeniyle gelecek yıl bir kız yurdu daha açmak için çalışacaklarını söyledi. Çanakkale'ye 150 kişilik de erkek öğrenci yurdunu kazandırdıklarını belirten Güner, "Üniversitede Ensar Neşriyatımızın bir şubesinin açılmasına gösterdiği katkılardan ötürü Rektörümüze çok teşekkür ederim" dedi.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise, "Fikir ve bilgileri ulaştırabilecek en güzel yöntem kitaptır. İnsanlık tarihi boyunca kitap bilgilerin fikirlerin iletilmesinin en iyi yolu olmuştur. Günümüzde hala kitap fikirlerimizi ve bilgilerimizi ulaştırabileceğimiz en güzel yöntem ve araç olmaya devam ediyor. Bu anlamda Ensar Vakfı bu güzel isim altında çok değerli faaliyetler gerçekleştiriyor. Bu faaliyet de onlardan bir tanesi. Biz üniversite olarak böyle bir kitap satış noktasına ev sahipliği yapıyor olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Kitap satış merkezinin üniversite öğrencilere daha fazla duyurulması için yapılması gereken çalışmalar var. Biz de bu çalışmalara elimizden gelen bütün desteği ve katkıyı göstereceğiz" dedi.

- Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çomü İlahiyat Fakültesi'nde Ensar Kitapevi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement