Cumhurbaşkanı Gül'den Kritik Randevu - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül'den Kritik Randevu

Cumhurbaşkanı Gül\'den Kritik Randevu

BDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş 19.00'da Köşk'e çıkacak!

20.04.2011 13:12  Güncelleme: 14:18

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, eski Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin DemirtaşÇankaya Köşkü'nde kabul edeceği bildirildi. Görüşme saat 19. 00'da gerçekleşecek.

GÜL'DEN VETO MESAJI

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'le Köşk'te bir görüşme gerçekleştirmekte olan Cumhurbaşkanı Gül, "Seçimler polemik konusu yapılmamalı. Sorunun aşılması için herkes yapıcı olmalı, siyasi çaba harcanmalı" mesajını verdi.

Demirtaş: Dicle ve Zana Hakkında Yeni Bir Karar Yazılıyor

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, genel seçimlerde aday olan Hatip Dicle ve Leyla Zana hakkında Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeni bir karar yazdığını bildirdi.

Açıklamayı sosyal paylaşım sitesi twitter'dan yapan Demirtaş, Gültan Kışanak ve Ertuğrul Kürkçü'nün memnu hakların iadesi kararını aldığını belirtti. Bu kararın YSK'ya iletildiğini açıklayan Demirtaş, onların durumu için de YSK'nın bahanesinin kalmadığını vurguladı. Hatip Dicle ve Leyla Zana hakkında Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şu sıralar yeni bir karar yazdığını dile getiren Demirtaş, YSK'nın bahanelerinin tükenmiş olacağını savundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül'den Kritik Randevu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement