Baykal: Cumhurbaşkanlığı Konusunda Üzerimde Çok Baskı Var - Son Dakika
Güncel

Baykal: Cumhurbaşkanlığı Konusunda Üzerimde Çok Baskı Var

Baykal: Cumhurbaşkanlığı Konusunda Üzerimde Çok Baskı Var

Baykal, CHP'nin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda yaptığı oylama sonuçlarına dair, "Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda üzerimde çok baskı var." dedi.

21.05.2014 22:29  Güncelleme: 00:45

CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili  Deniz Baykal, CHP’nin Cumhurbaşkanı adaylığını belirlemek üzere kendi içinde yaptığı oylamadan çıkan sonuçlar üzerine, "Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda üzerimde çok baskı var." dedi.

"TÜRKİYE GÜNDEMİNE GEÇMEYELİM"

Torunu Mehmet Erkılıç'ın, New York’taki mezuniyet törenine katılan Baykal, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda yaptığı oylama sonuçlarına dair sorusunu "Türkiye gündemine geçmeyelim, onları başka zaman konuşuruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda üzerimde çok baskı var. O konuları şimdi hiç konuşmak istemiyorum. Daha sonra detaylı konuşuruz." diye yanıtladı.

BAYKAL'IN TORUNU MEZUN OLDU

CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın torunu Mehmet Erkılıç, Columbia Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Torunu Mehmet’in New York’taki mezuniyet törenine eşi Olcay Baykal ve kızı Prof. Dr. Aslı Baykal ile birlikte katılan Deniz Baykal, torunu Mehmet’in ağustos ayında Microsoft’ta işe başlayacağını söyledi.
 
BAYKAL'DAN, TORUNUYLA "NEW YORK POZU"

Columbia Üniversitesi kampüsünde yapılan mezuniyet töreni sonrasında torunu Mehmet ile okuduğu Mühendislik Fakültesi önünde poz verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baykal: Cumhurbaşkanlığı Konusunda Üzerimde Çok Baskı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • bilir kişi: Azrail seni unuttumu ya öl yada gözüme görünme. Zaten hiç yapamadığın siyaseti birak artik. 26 7 Yanıtla
  • anıl: ya git işine. üzerinde baskı varmış.ben baskı maskı yapmadım yapan varmı arkadaşlar.ben yapmadım sen yapmadın o yapmadı kim yapıyormuş güya bu baskıyı.halka rağmen baskıysa ONUDA BİLEMEM. 21 8 Yanıtla
  • Cuvaldız: Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın, Rakibine Bakki La, Kasetci.! 18 6 Yanıtla
  • NASRETTIN HOCA: BEN BU BAYKALIN ABD ye ziyaretını tayyıbın mılletvekılı olmadan öncekı ABD gezısıne benzettm...HICAZET ALMAK BIAT ETMEK GENLERINDE VAR BUNLARIN 5 8 Yanıtla
  • h.beylerbeyi: sayın baykal sen ömründe o makama belki ziyaretci olarak tabiki kabul ederlerse cıkabilin 8 1 Yanıtla
  • SADE: Aman seni bu seferde cumhurbaşkanı yaparlarsa capkınlık yapmadan odayı iyi kontrol ettir 6 2 Yanıtla
  • köylü: AMAN SENDEN BİR KASETLE ZOR KURTULDUK GÜNDEN YARATMA SENDEN SOKAKTA ÇOK VAR CHP İÇİNDEN MEÇLİSDE SEN HARİÇ GÖZÜNÜ KAPA BİRİNE SARIL VE ONU SEÇ VALLAHİ SENDEN ÇOK OY ALIR İSTENMEDİĞİNİ ANLA CHP ARTIK ENSİZ DAHA RAHAT OLACAK 4 4 Yanıtla
  • hadi ordan: üzerindeki baskıları geçmişte ne rezillikler yaparak atlattığını biliyoruz denizcim.. çaktırmadan birilerine sinyalmi veriyorsun napıyorsun.. unutma yalnız gizli kamera falan olmasa bile ALLAH görüyor ALLAH...... 4 3 Yanıtla
  • melo: ne baskısı baykalcığım yeni kasetin için pozisyon baskısımı bu 5 2 Yanıtla
  • sağol baykal: hiç güleceğim yoktu be baykal... güldürdün sağol yani.. 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement