Danıştay 13. Daire Üyesi Ali Öztürk Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Danıştay 13. Daire Üyesi Ali Öztürk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Danıştay 13. Daire Üyesi Ali Öztürk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Başkentte 1.5 ay önce evi yakınlarında yürüyüş yaparken bir motosikletin çarpması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Danıştay 13.Daire Üyesi Ali Öztürk, için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı.

30.01.2012 16:03

Başkentte 1.5 ay önce evi yakınlarında yürüyüş yaparken bir motosikletin çarpması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Danıştay 13. Daire Üyesi Ali Öztürk, için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Danıştay 13. Daire Üyesi Öztürk için Danıştay önünde yapılan törenin ardından Kocatepe Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Öztürk'ün eşi ve çocuklarının yanı sıra Danıştay Başkanı Hüseyin Hüsnü Karakullukçu ve yargı mensupları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Öztürk, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

7 Ocak 1950'de Sivas'ta doğan Öztürk, 1971 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1973 yılında Danıştay Yardımcısı unvanıyla mesleğe başladı. Görev unvanı 1981'de Danıştay Tetkik Hakimi olarak değişen Öztürk, 1982'de Kıdemli Tetkik Hakimi, 1994'te de Danıştay Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevlendirildi. 1996 yılında Danıştay Savcılığı'na atanan Öztürk, 2001 yılında Danıştay üyeliğine seçildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Danıştay 13. Daire Üyesi Ali Öztürk Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement