Demirel'den Hayat Arkadaşına Pembe Isparta Gülü - Son Dakika
Güncel

Demirel'den Hayat Arkadaşına Pembe Isparta Gülü

Demirel\'den Hayat Arkadaşına Pembe Isparta Gülü

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel’in ölümün birinci yılı nedeniyle Isparta’nı Atabey ilçesi İslakköy Köyü’nde düzenlenen mevlide katıldı.

27.05.2014 15:51

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, eşi Nazmiye Demirel'in ölümün birinci yılı nedeniyle Isparta'nı Atabey ilçesi İslakköy Köyü'nde düzenlenen mevlide katıldı.

Türkiye'nin 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel özel uçakla, adını taşıyan havaalanına saat 10.00 sıralarında indi. Demirel'i havaalanında, CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta protokolü, bazı siyasi parti temsilcileri ve hemşehrileri karşıladı.

"RUHUN ŞAD OLSUN"

Uçaktan inen Demirel, otomobille İslamköy'e hareket etti. İlk olarak Şehriban Hatun Cami'nde okunan mevlidi bir süre dinleyen Demirel, daha sonra İslamköy aile mezarlığında eşi Nazmiye Demirel'in mezarını ziyaret etti. Demirel, bir buket pembe Isparta gülünü eşinin mezarına bıraktıktan sonra, "Ruhun şad olsun. Allah rahmet eylesin. Huzur içinde yat" dedi.

Demirel, mezarlık ziyaretinde kardeşleri Şevket Demirel ve Hacı Ali Demirel ile birlikte mezar başına konulan koltukta oturarak Kuran-ı Kerim'i dinledi. Nazmiye Demirel ve aile mezarlığında bulunan Demirel'in diğer yakınları için Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Ziyarette eski milletvekillerinden İlhan Kesici, eski bakanlardan Cavit Çağlar, DYP eski genel başkan yardımcısı Orhan Keçeli de yer aldı.

Ziyarete Nazmiye Demirel'in adını taşıyan ortaokulun öğrencileri ile İslamköy'deki ilkokul öğrencileri de katılarak çiçek bıraktı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Demirel'den Hayat Arkadaşına Pembe Isparta Gülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement