Deniz Erdem Ve Harika Uygur İle Oyunculuk Kampı Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Deniz Erdem Ve Harika Uygur İle Oyunculuk Kampı Başlıyor

Deniz Erdem Ve Harika Uygur İle Oyunculuk Kampı Başlıyor

Oyuncu Koçu Deniz Erdem ve Cast Direktörü Harika Uygur'dan Fethiye'nin muhteşem doğasında oyunculuk kampı.

03.06.2014 12:33  Güncelleme: 12:27

3-9 Ağustos tarihleri arasında Fethiye Yediburunlar Lighthouse'da gerçekleştirilecek oyunculuk kampı, oyuncu ve oyuncu adaylarına doğanın huzurlu ortamında dopdolu bir program vaat ediyor. Programda, Eric Morris oyunculuk metodu, oyunculuk seçim teknikleri ve sırları atölye çalışmaları, deneme çekimlerine hazırlanma teknikleri, duyu belleği ve meditasyon çalışmaları ile kundalini yoga dersleri yer alıyor.

Eric Morris oyunculuk metodunun Türkiye'deki eğitmenlerinden oyuncu koçu Deniz Erdem, kamp süresince arketipler-alt kimlikler işçilik yaklaşımının, rolü gerçek kılma sürecine ve oyunculuk seçmelerine yönelik kullanımını öğretirken, Feldenkrais Metodu'nun ses ve konuşma enstrümanlarını geliştirici ATM (Hareket Yoluyla Farkındalık grup çalışması) örneklerini de katılımcılarla paylaşacak.

Cast Direktörü Harika Uygur ise kundalini yoga derslerinin yanı sıra 'Oyunculuk Seçim Teknikleri ve Sırları' atölyesini gerçekleştirecek. Atölye çalışması sırasında rolü almanın en esas temeli olan deneme çekimlerine hazırlanma teknikleri deneyimlenecek. Kampta ayrıca bir sinema filmi üzerinden oyuncuların hazırlığına yönelik paylaşımlar yapılacak.

Katılımcıların role hazırlık ve seçmelere yönelik sorularının da yanıtlanacağı kampa katılım 18 kişi ile sınırlı. Yaz tatilini, doğanın kendini kusursuzca sergilediği Fethiye Yediburunlar'da yenilenip kendini geliştirerek değerlendirmek isteyenler için kampa son başvuru tarihi 12 Temmuz 2014.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deniz Erdem Ve Harika Uygur İle Oyunculuk Kampı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement