Denizli'de Rehber Öğretmenler Sene Başı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Rehber Öğretmenler Sene Başı Toplantısı Yapıldı

Denizli\'de Rehber Öğretmenler Sene Başı Toplantısı Yapıldı

2013-2014 eğitim-öğretim yılı rehber öğretmenler sene başı toplantısı Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül başkanlığında yapıldı.

28.09.2013 14:08  Güncelleme: 08:07

2013-2014 eğitim-öğretim yılı rehber öğretmenler sene başı toplantısı Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül başkanlığında Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı grupta yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Tandır, Rehberlik Araştırma Merkezi yöneticileri ve il genelinde görev yapan toplam 305 Rehberlik Öğretmeni toplantıda hazır bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül; "Eğitimde kalite ve niteliğin artırılmasında önemli roller üstlenen grup rehber öğretmenlerimizdir. Sizlerin daha sabırlı, daha hoşgörülü, daha mütevazi, diyaloglara açık ve iletişimde çok iyi durumda olmanız gerekiyor. Rehberlik servisleri okullarda her alanda öne çıkan ve herkesin güvenini kazanan bölümlerdir.

Günümüzde bir çok alanda gelişmeler ve değişimler olmakta. Bunlar eğitim alanına da doğru orantılı yansımaktadır. Bu paralelde sizin alanınızda da her gün yenilikler olmaktadır. Siz psikolojik danışmanlar olarak okullarımızda çocuklarımızın özel yetenek ve kabiliyetleri bulup farkına varmak ve vardırmak açısından çok önemli roller üstleniyorsunuz. Sizler eğitimde yok gösterici ve rehber konumundasınız.

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ile tüm eğitim çalışanları, iç ve dış paydaşlarımızla yaptığımız çalışmalar sonucunda üniversite sınavları ve ortaöğretime geçiş sınavlarında başarı sıralamasında Türkiye genelinde üst sıralarda yer aldık. Bu yıl DEFNE (Denizli Eğitim Fırsatlarını ve Niteliğini Etkinleştirme) Projesini uygulamaya koyuyoruz. Geçen yıl olduğu gibi tüm eğitim çalışanları ve Denizli olarak tüm paydaşlarımızla birlikte uygulamalar yapacağız. Rehber öğretmenlerimizin ve tüm öğretmenlerimizin hazırlayacağı ve geliştireceği projelerde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteği vermekteyiz ve vermeye hazırız. Eğitimimizin kalitesinin artmasında sizlerden beklentilerim büyük. Yeni eğitim öğretim yılında hepinize başarılar dilerim" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül'ün konuşmasının ardından rehberlik araştırma merkezi müdürü ve yetkilileri yapılan çalışmalar ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında toplantıya katılanları bilgilendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Denizli'de Rehber Öğretmenler Sene Başı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement