Denizlispor'da Gergin Kongrenin Sonunda Başkan Şavlak - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Gergin Kongrenin Sonunda Başkan Şavlak

Denizlispor\'da Gergin Kongrenin Sonunda Başkan Şavlak

Denizlispor'un olağanüstü genel kurulunda son anda adaylığını açıklayan Başkan Mustafa Şavluk, tek listeyle girdiği seçimi kazanarak yeniden kulübün başkanı oldu.

29.01.2016 18:27

Denizlispor'un olağanüstü genel kurulunda son anda adaylığını açıklayan Başkan Mustafa Şavluk, tek listeyle girdiği seçimi kazanarak yeniden kulübün başkanı oldu.

Eski başkanlardan Süleyman Urkay'ın üye aidatını yatırmadığı gerekçesiyle başkan adayı olamaması kongreye damgasını vurdu. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yapılan kongrede Divan Başkanı Turan Özen, tüzük gereği aidatını yatırmayan üyelerin oy kullanamayacağını ve aday olamayacağını açıklayarak Urkay'ın adaylığını kabul etmedi. Süleyman Urkay, "Tiyatro oynandı, ben de bu tiyatronun parçası olduğum için üzgünüm. Siyasete alet edilen Denizlispor'a maalesef yazık ediliyor" dedi.

Başkan Şavluk'a tepki gösteren eski yöneticilerden Haluk Lenger, "Kulübün borçlarını ödedik diyorlar ama Denizlispor Koleji'nin parasının nereye gittiğinin hesabını veremiyorlar" derken, yine Şavluk'un ekibinden istifa eden Melih Yanık, "Şavluk, AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kuklasıdır" ifadelerini kullandı. Başkan Mustafa Şavluk'u protesto eden taraftar grupları, "Atama başkan istemiyoruz. Şavluk istifa" sloganları attı. Kendisine ağır eleştirilen yapıldığını belirten Şavluk ise "Ben Denizlispor için paspas olurum" dedi. Şavluk başkanlığındaki yeni yönetim Yurdal Duman, İskender Damgacı, Yasin Özpek, Cemal Işık, Ali Taşevli, Abdülcelil Kılınç, Mahmut Tekin, Ferhat Tosun, Mehmet Uz, Fatih Karahan, Süleyman Demirel ve Erkan Akkaş'tan oluştu. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Gergin Kongrenin Sonunda Başkan Şavlak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement