Diyarbakır'daki Polise Saldırı Olayında 4 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Polise Saldırı Olayında 4 Tutuklama

Diyarbakır\'daki Polise Saldırı Olayında 4 Tutuklama

Diyarbakır'da bir polisin şehit, birinin de yaralandığı silahlı saldırı olayının ardından gözaltına alınanlardan yaşı küçük 3 toplam 4 kişi ise tutuklandı.

28.07.2015 16:54

Diyarbakır'da bir polisin şehit, birinin de yaralandığı silahlı saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 17 kişiden 11'i serbest bırakıldı, 2'si adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, yaşı küçük 3 toplam 4 kişi ise tutuklandı.

Diyarbakır'da kaza ihbarını değerlendirmek üzere gittikleri Şehitlik semtinde, polis memuru Tansu Aydın'ın şehit edildiği, Ali Karahan'ın yaralandığı silahlı saldırı olayına karıştıkları iddiasıyla 17 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından 11 şüpheli serbest bırakılırken, 2 şüpheliden belediye çalışanı ve çöp kamyonu şoförü M.D. ve Y.E. adliyeye çıkarıldı. Mahkeme, Y.E'nin tutuklanmasına M.D'nin de adli kontrol kapsamında tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Bu gelişmelerin ardından Çocuk Şube Müdürlüğünde gözaltında bulunan yaşı küçük A.Z, Y.K. ve M.C.B. ile H.K, de savcılıktaki sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, A.Z, Y.K. ve M.C.B'nin tutuklanmasına, H.K'nin de adli kontrol hükümleri kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Polise Saldırı Olayında 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement