Doktor Ersin Arslan'ın Adı Öldürüldüğü Hasteneye Verildi - Son Dakika
Güncel

Doktor Ersin Arslan'ın Adı Öldürüldüğü Hasteneye Verildi

Doktor Ersin Arslan\'ın Adı Öldürüldüğü Hasteneye Verildi

Gaziantep'te 17 yaşındaki hasta yakını M.G.tarafından bıçaklanarak öldürülen Dr.

25.04.2012 16:21

Gaziantep'te 17 yaşındaki hasta yakını M.G. tarafından bıçaklanarak öldürülen Dr. Ersin Arslan'ın adı çalıştığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne verildi. Düzenlenen törenle Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nin ismi 'Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi' olarak değiştirildi.

17 Nisan'da M.G., kanser hastası dedesi 85 yaşındaki dedesi Abdullah G.'nin ölümünden sorumlu tuttuğu Dr. Ersin Arslan'ı görev yaptığı hastanede bıçaklayarak öldürdü. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı ölen doktorun adını yaşatmak amacıyla çalışma arkadaşlarının da talebi doğrultusunda Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nin ismini 'Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi' olarak değiştirme kararı aldı. Hastanede yapılan törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Metin Karakök, öldürülen Dr.Arslan'ın eşi Dr. Sibel Arslan, yakınları ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Sibel Arslan'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Sağlık Bakanlığı Gaziantep Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi ismi Vali Erdal Ata ve sağlık çalışanları tarafından yapılan törenle açıldı.

Törende konuşan Vali Erdal Ata, Dr. Ersin Arslan'ı kaybettikleri için üzgün olduklarını, hastaneye isminin verilmesiyle de acıların hiç değilse hafifleyeceğini söyledi. Vali Ata, "Kendisini kaybettik, geri getirmemiz mümkün değil ama isminin bu hastaneye verilerek burada yaşatılması hiç değilse acımızı biraz hafifletiyor"dedi.

Öte yandan Gaziantep'te hizmet veren 75'inci Yıl Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin adı da 'Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi olarak değiştirildi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktor Ersin Arslan'ın Adı Öldürüldüğü Hasteneye Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement