Doygun'dan Sağlıklı Ekmek Kampanyasına Destek - Son Dakika
Güncel

Doygun'dan Sağlıklı Ekmek Kampanyasına Destek

Doygun\'dan Sağlıklı Ekmek Kampanyasına Destek

Herkes ambalajlı taş fırın ekmeği denesin diye Doygun'un Dost ekmekleri 1,95 TL'ye indi

13.02.2013 11:58

Türkiye'de tam taneli tahıl ekmeğinin ilk üreticisi olan ve sektöre vitamin ilaveli light ekmek, gözeneksiz tost ekmeği, katkısız ekmek gibi inovatif ürünler kazandıran Doygun Ekmek, şimdi de Başbakan'ın önderliğinde yürütülen kepek oranı artırılmış daha sağlıklı ekmek tüketimi ve ekmek israfı kampanyasına destek olacak önemli bir adım attı. Doygun'un taş fırında özel olarak üretilen tam buğdaylı ekmek, çok tahıllı ekmek ve köy ekmeğinden oluşan Dost Ürün Grubu 1,95 TL'ye indi. Adet satış fiyatı 2,55 TL ile 2,85 TL arasında olan bu ekmeklerin her biri şimdi 1,95 TL'lik özel fiyatı ve yenilenen yüzü ile raflardaki yerini aldı.

Doygun'un Dost ekmeklerinin yeni ambalajında, başak formundaki insan figürleri göze çarpıyor. Anne, baba ve çocuk figürlerinin yani ailenin bir araya getirilmesi ile oluşturulan başak sembolü, bir yandan bereketi ve doyuruculuğu temsil ederken diğer yandan sevdiklerinin sağlığına dikkat edenlere sesleniyor. Doygun Ekmek'in düşük yağ içeren Dost Ürün Grubu ekmekleri, kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı oluyor. Bitkisel kaynaklı hammadde içeren Doygun'un Dost ekmekleri vejetaryen beslenme için de uygun.

Taş fırından çıkan Dost ekmekler, hem sağlığa hem de bütçeye "dost"

Taş fırında özel olarak üretilen Doygun'un Dost Ürün Grubu'nda üç çeşit ekmek bulunuyor. Şeker ve kalp damar hastalıklarına karşı korunmaya yardımcı olan ve yüksek lifli olması sebebiyle sindirimi kolay tam buğdaylı ekmek, tahıl severler için çok tahıllı ekmek ve geleneksel lezzetlerden vazgeçemeyenlere özel köy ekmeği sağlığına özen gösterenlerin beğenisine sunuluyor. Sağlığa ve bütçeye "dost" tam buğdaylı ve çok tahıllı ekmek 350 gram, köy ekmeği ise 500 gram olarak satılıyor.

Yemediğiniz ekmeği derin dondurucuda saklayın

Herkesin sağlığı korumaya yardımcı olan tam buğday ve çok tahıllı ekmekleri alabilmesi ve alışkanlıkların değişmeye başlamasını amaçladıklarını belirten Doygun Ekmek Pazarlama Müdürü Burcu Özcan, başlattıkları bu kampanyayla tam buğdaylı ve çok tahıllı ekmek ile köy ekmeğinde özel bir fiyat uyguladıklarını belirtti. Özcan, içeriği net olarak belli olan, hijyenik koşullarda üretilen ve saklanan ambalajlı ekmeklerin sağlığa olan faydasının yanı sıra ekmek israfını da yarı yarıya azalttığını vurguladı. Özcan, "İhtiyacınız olan ekmeği paketten aldıktan sonra kalanını mutlaka derin dondurucuda saklayın. Yiyeceğiniz zaman yine ihtiyacınız olan kadarını tost makinesi ya da ekmek kızartma makinesinde ısıtın veya zamanınız varsa oda ısısında çözülmeye bırakın. Bu sayede ekmekleriniz bozulmadan, ilk günkü tazeliğini koruyacak." diye konuştu.

Tam buğdayla ilgili bilgilere www.tambugday.com bloğundan ulaşmak mümkün

Dost Ürün Grubu'ndaki bu ekmeklere ve Doygun'un diğer ürünlerine birçok satış noktasından ulaşabilmek mümkün. Doygun ürünleriyle ile ilgili detaylı bilgi için www.doygun.com.tr'yi ziyaret edebilir, fırsatlardan yararlanmak için www.facebook.com/doygunekmek Facebook sayfasından ve www.twitter.com/Doygun_Ekmek Twitter sayfasından Doygun'u takip edebilirsiniz. Ayrıca tam buğday ekmeği ve tam buğday unu ile ilgili bilgilere Doygun Ekmek'in www.tambugday.com adlı bloğundan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doygun'dan Sağlıklı Ekmek Kampanyasına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement