Düğün Evi, Yas Evi Oldu - Son Dakika
Güncel

Düğün Evi, Yas Evi Oldu

Düğün Evi, Yas Evi Oldu

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, 62 yaşındaki böbrek kanseri Yaşar Ulu, kızı Şennur Ulu'nun kına gecesinin başlamasına kısa bir süre kala yaşamını yitirdi.

08.06.2013 13:57

Aydın'ın Çine İlçesi'nde, 62 yaşındaki böbrek kanseri Yaşar Ulu, kızı Şennur Ulu'nun kına gecesinin başlamasına kısa bir süre kala yaşamını yitirdi. En büyük isteği kızının düğününü görmek olan Ulu'nun ölümü yakınlarını yasa boğarken, kına gecesi ve düğün iptal edildi.

Çine'deki bir akaryakıt istasyonunda market işleten 26 yaşındaki Mehmet Garip, bir süre önce gönlünü 25 yaşındaki Şennur Ulu'ya kaptırdı. Garip, genç kızın aşkına karşılık vermesi üzerine ailesinden istetti. Ailelelerin de onay vermesinin arından iki genç ağustos ayında düğün yapıp, nikah masasına oturma kararı aldı. Ancak, Şennur Ulu'nun böbrek kanseri olan annesi Yaşar Ulu, durumunun ağırlaşması üzerine bir an önce kızının mürüvvetini görmek için düğünü erkene almalarını istedi. Bunun üzerine kızın Yenimahalle'deki evinin yanındaki arazide, 8 Haziran'da düğün yapılmasına karar verilip, davetiyeleler dağıtıldı.

Dün akşam yapılması planlanan kına gecesi öncesinde davetlilere düğün yemeği verildi. Kına gecesi için bindallısını giyen Şennur Ulu, yan odadaki annesinin ölüm haberiyle yıkıldı. Kına gecesi ve bugün yapılacak olan düğün iptal edildi.

Yaşar Ulu'nun cenazesi bugün Çine Merdin Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın andından Karpuzlar İlçesi'ne bağlı Ömerler Köyü'nde gözyaşları içinde toprağa verildi. Şennur Ulu'nun 6 yıl önce de babası Kamil Ulu'yu kanserden kaybettiği öğrenildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Evi, Yas Evi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement