Avrupa Birliği Bakanı Bağış, İş Adamlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Avrupa Birliği Bakanı Bağış, İş Adamlarıyla Buluştu

Avrupa Birliği Bakanı Bağış, İş Adamlarıyla Buluştu

Avrupa Birliği Bakanı Bağış, Dünya Ekonomik Forumu 2014 İstanbul Zirvesi hazırlıkları kapsamında forum yöneticileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

12.11.2013 22:20  Güncelleme: 23:36

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Dünya Ekonomik Forumu 2014 İstanbul Zirvesi hazırlıkları kapsamında, Forum yöneticileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Bağış, Hyatt Regency Otel'de, Nisan ayında yapılacak olan Dünya Ekonomik Forumu 2014 İstanbul Zirvesi hazırlıkları kapsamında düzenlenen resepsiyon ve yemeğe katıldı.

Yemek öncesi basın mensuplarının görüntü aldığı toplantının açılış konuşması yapan Cüneyt Zapsu, Davos'un yeniden İstanbul'a geldiğini söyledi.

Dünyada iş hayatının önde gelen temsilcilerini, kanaat önderlerini ve siyasetçileri buluşturan en büyük platformun Dünya Ekonomik Forumu olduğunu belirten Zapsu, "Forum, 27-29 Nisan 2014 tarihleri arasında Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrasya toplantısını tekrardan İstanbul'da, inşallah yapacaklar" dedi.

Açılış konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam eden yemeğe, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın yanı sıra, Dünya Ekonomik Forumu Genel Direktörü Robert Greenhill, Dünya Ekonomik Forumu Avrupa Direktörü Nicholas Davis, Dünya Ekonomik Forumu Avrupa Direktör Yardımcısı Tanya Milberg ve iş adamları katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avrupa Birliği Bakanı Bağış, İş Adamlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement