Dünyagöz Medikal Direktörü Samsun'da - Son Dakika
Güncel

Dünyagöz Medikal Direktörü Samsun'da

Dünyagöz Medikal Direktörü Samsun\'da

Dünyagöz Hastaneleri Medikal Direktörü Opr.Dr.Akın Banaz, Dünyagöz Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.

06.07.2012 17:38

Dünyagöz Hastaneleri Medikal Direktörü Opr. Dr. Akın Banaz, Dünyagöz Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Dünyagöz Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ali Tarık Sakoğlu, "Akın bey okülaplastik yani göz ve göz çevresi estetiği yönünden Türkiye'nin sayılı hekimlerinden biridir. Kendisini Samsun'da konuk etmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Dünyagöz Hastanesi doktorlarından Opr. Dr. Sezer Özkan'ın da bulunduğu ziyarette açıklama yapan Dünyagöz Hastaneleri Medikal Direktörü Opr.Dr. Akın Banaz, Dünyagöz Hastanesi olarak Samsun'da kaliteli ve iyi bir sağlık hizmeti verme amacı içersinde olduklarını belirtti. Banaz, "Ben de burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Son derece yetkin ve iyi sağlık kadrosu ile birlikte çalışmak bana da son derece mutluluk veriyor. Dünyagöz Hastanesi bir dil üzerine Türkiye'deki ilk branş hastanesidir. Aynı zamanda SGK ile anlaşmalı olarak tek bir çatı altında göz ile ilgili tüm branşların hizmetinin verildiği bir hastanedir. Burada amaçlanan mümkün olan en üst düzeydeki malzeme kalitesi ile sağlık hizmetlerini organize ederek en iyi şekilde sağlık hizmetini vermek. Bu konuda da Samsun Dünyagöz Hastanesi olarak son derece gelişmiş cihazlar, ameliyathaneler, belirli standartlar ve yüksek hekim kadrosu ile birlikte bu hizmetin verilmesi amaçlanıyor" diye konuştu.

Samsun'daki Dünyagöz Hastanesi çalışmaları hakkında da bilgiler veren Banaz, "Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak çeşitli alt branşlarda ve alt dallarda hizmetler verilmektedir. Bunlar temel olarak, refraktif cerrahi dediğimiz gözlükten kurtulma ameliyatlarıdır. Burada bıçaksız özel bir yöntem ile yapılıyor. Aynı şekilde katarakt ameliyatları son derece önemli ve burada kullanılan mercek kalitesi yapılan ameliyatların stabilizasyon düzeyi son derece önemlidir. Göz tansiyonu diyabet hastalarındaki tedaviler yapılıyor. Tüm Türkiye genelindeki branş hastanelerimiz de bu hizmetler verilmektedir. Dünyagöz Hastaneleri aynı zamanda Avrupa'da da hizmetler veriyor. Branş hastaneleri de katlanarak büyüyor. Yakın zamanda İstanbul'un Pendik ilçesinde ve Bursa'da Dünyagöz Hastaneleri hizmet vermeye başlayacaktır" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dünyagöz Medikal Direktörü Samsun'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement